Zavřít reklamu

Uživatel heyeased ze sociální sítě Twitter je známý svými zvláštními tapetami, které vytváří pro iPhone. Speciální jsou v tom, že díky nim dokáže odstranit pozadí spodního docku a složek. Další z nich pak umí zbarvit tato pozadí na bílo a černo. Před několika dny vydal heyeased další wallpapery, které se zabývají právě odstraněním pozadí složek.

Tím to však teprve začíná. Kromě těchto tapet ke každé z nich vytvořil i „prázdné“ ikony, díky kterým můžete své aplikace na domovské obrazovce rozmístit podle vaší libosti. Jejich použitím se tak zbavíte nuceného řazení ikon aplikací těsně za sebou.

Jak na svém iPhonu skrýt pozadí složek

  1. Na svém zařízení otevřete odpovídající odkaz:
  2. Na stránce si vyberte, tapetu, podržte na ní prst, dokud nevyskočí nabídka pro uložení obrázku.
  3. Klikněte na “Uložit obrázek“.
  4. Nyní otevřete Nastavení.
  5. Jděte do sekce Tapeta.
  6. Klikněte na “Vyberte novou tapetu” a najděte stažený obrázek.
  7. Klikněte na “Nastavit” a vyberte možnost “Na obojí“ případně pouze “Na plochu“.

Na stejné stránce se vespod nachází právě i zmíněné „prázdné“ ikony, které odpovídají jednotlivým barvám tapet. Stačí korespondující ikonu otevřít, kliknout na tlačítko pro sdílení a zvolit možnost Přidat na plochu. Po kliknutí na Přidat v pravém horním rohu se na ploše objeví daná ikona. Pokud však máte vybranou barvu správně, neuvidíte ji. Stále ji však můžete posouvat a díky tomu si na domovské obrazovce seřadit aplikace podle toho, jak chcete.

navody

Dnes nejčtenější

.