Zavřít reklamu

V souvislosti s nadcházejícím iPhonem 8 se v posledních dnech řeší jedna konkrétní věc a to, zda-li nová vlajková loď opravdu dostane nějak zakřivený displej, či bude disponovat klasickým rovným kusem zobrazovacího panelu. Se svou verzí toho, jak to nakonec bude, dnes přišel japonský web Nikkei Asian Review, který na to jde „zlatou střední cestou“. Nový iPhone 8 prý zahnutý displej dostane, nebude to však tak agresivně provedené, jako je to například u Samsungů řady Edge.

Server cituje své vlastní zdroje, které pochopitelně neprozrazuje. Podle nich bude zahnutí displeje u iPhonu 8 „podstatně menší, než u Samsungu Galaxy S7 Edge“. Jedním z důvodů je prý i fakt, že výroba skleněných panelů, které samotný displej chrání, je velmi komplikovaná. Díky lehkému zakřivení však iPhone 8 nabídne zhruba 5,2″ velký prostor pro ovládání, žádné nové či zásadní funkce však se zahnutím displeje očekávat nemáme. Podle zdroje také Apple nebude využívat „OLED panely zcela optimálně“. Co to znamená, je ovšem ve hvězdách.

Kromě těchto informací se v reportu objevuje také informace o tom, že finální design telefonu není stále pevně daný. O tom, že Apple pracuje na několika prototypech najednou, už nějaký ten pátek víme. Pokud tedy máme zdroji věřit, na finální podobě iPhonu 8 se stále pracuje. Základní prvky (displej, baterie, komponenty apod.) by však měly být již finalizovány. V současné době by se mělo pracovat především na designu a provedení.

OLED iPhone curved FB

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.