Zavřít reklamu

Všichni netrpělivě očekáváme, až Apple rozešle pozvánky na plánovanou jarní keynote, na které by se měly objevit především aktualizované řady iPadů, nějaké ty nové varianty iPhonů a další, zatím neohlášené novinky. Většinou to fungovalo tak, že Apple rozeslal pozvánky zhruba 14 dní před konáním samotné prezentace. Podle nejaktuálnějších informací to však tentokrát bude jinak. Zdroje z řad dodavatelů tvrdí, že Apple představí novinky již příští týden.

Server Macrumors získal informace od jednoho nespecifikovaného analytika, který má údajně interní informace přímo od dodavatelů Applu. Ten jim potvrdil, že Apple představí nové produkty již příští týden. Přesněji řečeno se mluví o pátku 24. března. Zdroj se však odmítl jakkoliv vyjadřovat k tomu, co přesně by měl Apple na své keynote uvést za novinky.

V podstatě se očekává kompletně předělaná nabídka iPadů s několika novými velikostmi. Dále iPhone SE s větší pamětí, nová barevná varianta současných iPhonů a představení nových řemínků pro Apple Watch, z kolekce jaro/léto 2017. Jak již padlo v perexu, žádným zahraničním serverům zatím nepřišly pozvánky, což je samo o sobě velmi zvláštní. Uvidíme, zda-li v následujících hodinách nedorazí a nepotvrdí tak tuto zprávu. Jakmile se na webu objeví aktuální informace o tom, jak to s keynote doopravdy bude, dáme vám co nejdříve vědět.

iPad Pro 2 concept FB

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.