Zavřít reklamu

Oficiální obchod aplikací App Store, zaznamenal za 7 let od svého spuštění přes 100 miliard stažených aplikací nebo her. Zároveň díky němu vývojáři vydělali přes 30 miliard amerických dolarů. Nyní na něm nalezneme přes 1,5 milionů aplikací. Málo kdo ale ví, že vývojáři aplikací pro iOS, to mají relativně těžké – Apple totiž každou aplikaci před vydáním schvaluje, a donedávna musel každý vývojář čekat 8 dnů, než mu Apple schválil vydat pouze aktualizaci aplikace. Zmiňovaný proces však Apple zkrátil na 24 hodin. Některé vývojáře Apple dnes překvapil dalším novým pravidlem.

Dříve mohl každý vývojář kdykoliv upravit popis, či jiná metadata své aplikace, aniž by text musel Apple schválit. Nyní v případě, že je potřeba upravit popis aplikace, musí nejprve Kalifornská společnost změnu textu schválit než se zobrazí i ostatním uživatelům. Velkou nevýhodou je opět čas – text Apple neschválí do několika minut, ale do 24 hodin.

screen-shot-2017-03-09-at-16-15-22

Dle vývojářů by změny textů však mohli trvat až několik dnů, protože se vývojáři obávají, že Apple zpočátku nebude stíhat změny schvalovat. To by mohlo některým aplikacím způsobit nepříjemné problémy, které by se negativně odrazily na stahovatelnosti aplikace.

appstore-update-ipad-fb

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.