Zavřít reklamu

Prostřednictvím různých jailbreak tweaků si přizpůsobíte prostředí platformy iOS tak, aby vypadala spíše jako Android Nougat. Jedná se konkrétně o jailbreak tweak zvaný NougatShortcuts od Bena Giannise, díky němuž si upravíte menu u funkce 3D Touch. Už nebude celistvé jako na iOS, ale rozdělí se do jednotlivých položek, což se podobá spíše stylu mobilního systému Android.

Jednotlivé položky menu nejsou transparentní a mají zaoblené rohy. Jailbreak tweak má vlastní nastavení, a tak si můžete pohrát s tím, jak bude menu vypadat. V nastavení ho buď povolíte či zakážete, zvolíte styl či rádius rohů. Čím vyšší procento dáte, tím kulatější budou rohy.

NougatShortcuts-Preferences-Pane-431x400

I když nemáte na svém zařízení funkci 3D Touch, nevadí. Stačí použít tweak Forcy k simulaci gest 3D Touch na domovské obrazovce, a potom NougatShortcuts bude fungovat.

NougatShortcuts je estetický trik, a tak nemůžeme za všechny říct, zda vzhled iOS zlepšuje či zhoršuje. Jedná se o otázku vkusu každého z nás. Někteří uživatelé pohrdají systémem Android natolik, že by nikdy ani neuvažovali nad použitím tohoto tweaku. Ale naopak uživatelé, jichž omrzí tradiční vzhled platformy iOS, si stáhnou NougatShortcuts, aby si její vzhled oživili.

Nevýhodou je, že jailbreak tweak zatím funguje pouze na iOS 9. Jestliže chcete NougatShortcuts vyzkoušet, stáhnete si ho pod příslušným názvem v Cydia zdarma.

nougatshortcuts FB

Zdroj: iDownloadBlog

Dnes nejčtenější

.