Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Birthdate
Birthdate je přehlednou a designově povedenou aplikací, která se zaměřuje na narozeniny vašich blízkých. Do Birthdate si můžete přidat své kontakty nebo manuálně přidat jednotlivá jména. Nikdy se vám už nestane, že zmeškáte narozeniny rodinných příslušníků a přátel.

[appbox appstore id1028056917 oldprice=“1,99€“]

Simpler Pro
Tato aplikace se hodí zejména v případě, kdy si chcete pročistit a protřídit kontakty. Simpler Contacts Pro je velice oblíbená aplikace s více než 1,5 miliony uživatelů, která nabízí spojení kontaktů, jejich pokročilé prohledávání, odesílání zpráv a emailů několika kontaktům najednou a mnoho dalších funkcí.

[appbox appstore id476148613 oldprice=“3,99€“]

Pitch
Pitch je elegantní minimalistický tuner pro iPhone. Aplikace je prostá, snadno použitelná a dokáže rychle naladit jakýkoliv hudební nástroj. Detailní analytika vám pomůže sledovat váš pokrok během času.

[appbox appstore id1169667039 oldprice=“3,99€“]

Retro Maker
Retro Maker je fajnovým fotoeditorem, ve kterém si můžete zvolit různé filtry a efekty a udělat z vašich snímků jedinečné a unikátní fotografie. Aplikace vám nabízí přesně 360 filtrů a efektů, které jsou roztříděny do 10 odlišných tématických kategorií.

[appbox appstore id544268514 oldprice=“2,99€“]

Sketch Calendar
Nechcete využívat klasický kalendář a naopak si chcete trochu pohrát při plánování událostí? Vyzkoušejte Sketch Calendar. Aplikace nabízí zábavnou a unikátní formu tradičního kalendáře, ve které si můžete vlastnoručně nakreslit, co vlastně vás v daný den čeká. Jednoduše si kreslete, označujte a vyblbněte se s Sketch Calendar.

[appbox appstore id950133189 oldprice=“3,99€“]

Color Accent
Color Accent je výbornou aplikací na okamžitou editaci vašich snímků. Vybrat si můžete neomezený počet odstínů barev, se kterými se můžete vyřádit na svých fotkách. Pohrajte si s barvami vašich snímků a sdílejte své výtvory na sociálních sítích.

[appbox appstore id453170202 oldprice=“0,99€“]

PDF Converter
PDF Converter je prostou a snadno použitelnou aplikací, která vám umožní konvertovat obrázky na PDF soubor. S touto aplikací můžete skenovat rovnou prostřednictvím fotoaparátu. Aplikace podporuje iPhone i iPad.

[appbox appstore id1084341972 oldprice=“0,99€“]

My Sweet Days
My Sweet Days je fajnovou aplikací pro každého, kdo chce sledovat, kolik času zbývá do zadaných událostí. Aplikace nabízí prostou a příjemnou možnost, jak sledovat vaše nadcházející dny a s nimi spojené události. My Sweet Days nabízí 7 přednastavených kategorií (Event, birthday, entertainment, holiday, life, love a study), widget pro rychlejší přístup a možnost připomínek. Ke všem událostem si můžete nahrávat své myšlenky.

[appbox appstore id1077336485 oldprice=“0,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 180 levelů a unikátní typy jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

Recenze uživatele:
,,Moc chytlavé”

[appbox appstore id937788787 oldprice=“2,99€“]

Brave Guardians
Brave Guardians je epická 3D akční obranná hra, která vypráví příběh čtyř hrdinů (Pepo, Tiko, Zagi & Rapu) a každý z nich má neobyčejné schopnosti a dovednosti. Buďte připraveni na skvělé dobrodružství a ubraňte svůj svět před krutými démony. Hra nabízí dva herní režimy (Campaign and Guardian), 4 odlišné světy, přes 22 unikátních levelů s 3D prostředím, více než 30 nepřátel a mnoho dalšího.

[appbox appstore id834649910 oldprice=“1,99€“]

Love You To Bits
Love You to Bits je bláznivá, puzzle point-and-click a sci-fi adventura. Budete sledovat dobrodružství Kosma, což je neobratný vesmírný průzkumník, který hledá svou robotickou přítelkyni Novu. Po fatální nehodě jsou součástky Novy rozmeteny do celého vesmíru. Kosmo chce přinést všechny kousky Novy, sestavit jí a být zase s ní. Prozkoumejte zvláštní světy a planety, které jsou plné zajímavých mimozemšťanů, puzzlů a ukrytých předmětů. Jak budete dokončovat levely, tak odhalíte srdcervoucí láskyplný příběh Kosma a Novy.

[appbox appstore id941057494 oldprice=“3,99€“]

Watch out Zombies!
Dostaňte se přes silnici, podzemní cestu a trávu co nejdál a dejte si velký pozor na šílené zombie řidiče. Nicméně to není úplně všechno, také se na cestě vyskytují zombíci, kteří vás chtějí zajmout. Můžete si vybrat, zda budete hrát za chlapce nebo dívku. Hra nabízí  7 různorodých zombíků, 25 levelů a mnoho dalšího. Donuťte auta přejet zombíky nebo je přinuťte spadnout do podzemního tunelu.

[appbox appstore id1091811442 oldprice=“1,99€“]

aapp OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dnes nejčtenější

.