Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Step Pro
Pokud byste rádi věděli kolik za den uděláte kroků, tak pro vás máme ideální aplikaci Step Pro. Aplikace umí počítat kroky, měří ušlou vzdálenost, můžete do aplikace zadávat své denní cíle a mnohem víc.

[appbox appstore id968094433 oldprice=“1,99€“]

Survivalpedia
Survivalpedia je praktickou aplikací, která obsahuje různé druhy příruček pro přežití a další užitečné informace. Můžete zde najít tisíce stránek a ilustrací  pro přežití v přírodě, první pomoci, parašutismu a uzlů či horolezectví, maskování, sebeobrany, vojenských operací a mnohem víc! Heslo této aplikace – buďte připraveni na cokoliv.

[appbox appstore id377726228 oldprice=“3,99€“]

Call a Taxi Pro
Využíváte často služby taxíků? Hledáte nějakou praktickou aplikaci, díky které bude hledání nějakého taxíku mnohem jednodušší? Pak jste na správné adrese – Call a Taxi vám přináší možnost okamžitě najít taxík, ať už jste kdekoliv. Dnes přinášíme verzi PRO zcela zdarma.

[appbox appstore id308607069 oldprice=“2,99€“]

Data Cellular Counter
Obáváte se, že vyčerpáte své denní, týdenní nebo měsíční limity pro mobilní data? V tom případě je načase si pořídit Data Cellular Counter. Aplikace dohlíží na vaše data v reálném čase. Data Cellular je snadno použitelná a lehce si ji můžete přizpůsobit svým požadavkům.

[appbox appstore id695691034 oldprice=“1,99€“]

Quick Fit
Máme tu další z řady 7 minutových fitness aplikací, které mají za úkol jediné – dostat vás do kondice. Quick Fit je ideální aplikací pro osoby, které jsou zaneprázdněné a potřebují si efektivně zacvičit. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id783214985 oldprice=“1,99€“]

Double Player
Double Player je praktickou aplikací, která vám umožní poslouchat dvě odlišné písničky ve vašich sluchátkách s vaším kamarádem, přítelkyní či s kýmkoliv se vám zachce.

[appbox appstore id648016624 oldprice=“0,99€“]

Secret Calculator Browser
Hledáte maximální soukromí na vašem mobilním zařízení? Aplikace Secret Calculator Browser vám s tím rozhodně pomůže. Jednoduše uschovejte vaše tajemství a soukromé brouzdání do aplikace, která vypadá jako kalkulačka. Aplikace vypadá jako klasická kalkulačka do té doby, dokud nezadáte heslo. Můžete prohlížet internetové stránky, aniž byste se museli obávat zaznamenávání historie.

[appbox appstore id1023344451 oldprice=“1,99€“]

YepNoteS
YepNoteS je intuitivní a jednoduchou aplikací, která se zaměřuje na vytváření připomínek a psaní poznámek. Vytvářejte také poznámky za pomocí hlasového diktování přes Apple Watch. Lehce si můžete své poznámky zálohovat přes iCloud. Spravovat své poznámky můžete i přes Apple Watch.

[appbox appstore id668384667 oldprice=“1,99€“]

Air Battleship
Měli jste rádi klasickou hru Lodě? Vyzkoušejte Air Battleship, jelikož vám tuto zábavnou hru hravě zprostředkuje. Dvě flotily se setkají a zvítězí ten kapitán, který má obezřetnou mysl a taktické schopnosti. Stanete se vítězem vy nebo vyhraje váš soupeř?

[appbox appstore id1196012111 oldprice=“1,99€“]

aapp iphone-smartphone-apps-apple-inc-40011

Dnes nejčtenější

.