Zavřít reklamu

iPad Pro má jednoznačně mnohem širší a bohatší možnosti ve srovnání s předchozími modely tabletů od Applu, stále se však ještě najde dost lidí, kteří mají tendenci jeho schopnosti plnohodnotné práce značně podceňovat. Důkazem toho, že iPad Pro dokáže skvěle nahradit plno jiných, dosud běžně používaných pracovních nástrojů, je i nejnovější filmový plakát, který se objevil na Time Square.

Oficiální filmový plakát ke snímku Logan Jamese Mangolda, v němž hraje například „Wolverine“ Hugh Jackman nebo Patrick Stewart, byl kompletně vytvořený na iPadu Pro. Recenze na film, které dosud vyšly, jsou veskrze velmi pozitivní a oficiální IMAX plakát je skutečně působivý, a to zejména ve světle skutečnosti, že ho jeho tvůrci vypracovali „pouze na tabletu“.

Studio 20th Century Fox a IMAX najalo umělce Davea Rapozu, který pro film vytvořil speciální plakát. Namísto použití klasických, tradičních tvůrčích grafických nástrojů, se uchýlil k práci výhradně s iPadem Pro.

Rapoza je ilustrátor, který pracuje na volné noze a věnuje se kromě jiného i tvorbě komiksů. Na svém účtu na sociální síti Twitter oznámil, že k tvorbě plakátu používal aplikaci Procreate.  Jako první byla vypracována vertikální verze plakátu, poté přišlo studio 20th Century Fox s návrhem na horizontální podobu, která je k vidění na banneru na Times Square v New York City. V zámoří přišel snímek Logan do kin 3. března a jeho celosvětový zisk dosáhl výše 237,8 milionů dolarů v období premiérového víkendu.

Logan poster fb

Zdroj: CultofMac

Dnes nejčtenější

.