Zavřít reklamu

Osobně mám značku Louis Vuitton rád a i když ji na sobě nemám od hlavy až k patě, pár kousků jsem si oblíbil. Tím který mezi ně ale rozhodně patřit nebude a v mé skříni jej na rozdíl od svetříků a podobných nesmyslů nikdy nenajdu je nejdražší obal na iPhone na světě. Někdo možná bude oponovat tím, že se rozhodně najdou dražší obaly a nemohu mu na to říct nic jiné než že najdou, ty jsou však zdobeny diamanty nebo jinými extrémně vzácnými materiály. Obal od Louis Vuitton s názvem Eye-Trunk for iPhone 7 má jediný drahý materiál a tím je krokodýlí kůže v barvě zlata.

To se sice může zdát jako poměrně drahý materiál, ale jen pro srovnání například pásek o Corneliani z krokodýla koupíte za 300€  a to je na pásku poměrně víc kůže než na obalu. Louis Vuitton však chce za svůj obal neuvěřitelnou částku 5500$, což je cena která zhruba 8x převyšuje cenu iPhonu, který budete mít uvnitř. Zajímavé je, že tento vrcholný kousek ze své kolekce, který sama společnost označuje za něco co není obal na telefon ale pomyslný vrchol sladění vašeho stylu a třešnička na dortu co se fashion týká, je k dispozici ve třech variantách, z nichž i dvě obyčejné, tedy z běžné kůže, jsou ohodnoceny na 1250$.

Společnost tímto obalem vzdává hold svému zakladateli a tomu, čemu se původně věnovala, tedy výrobě kufrů a obšívání zavazadel, tak jak se to za starých časů dělalo. Cena obalu je extrémní a sama společnost jej vnímá jako něco, co si koupí lidé, pro které je 5500$ zhruba to co pro nás pět set korun.

LV iphone case

Dnes nejčtenější

.