Zavřít reklamu

Apple u poslední generace iPhonů odstranil jack konektor používaný pro připojení sluchátek. Svůj radikální krok cupertinská společnost odůvodnila hned několika pádnými argumenty. V rozhovoru pro BuzzFeed News prozradili Phil Schiller, Greg Joswiak, Dan Riccio a Tim Cook, že jack konektor používá zastaralou analogovou technologii, zabírá spoustu místa uvnitř smartphonu a znesnadňuje izolaci vůči vodě.

Alternativní náhradou jsou bezdrátová sluchátka AirPods od Applu. Nicméně kvůli jejich vyšší pořizovací ceně zůstávají lidé u drátových sluchátek, které se ale namísto do jack portu zapojují do Lightning konektoru. V takovém okamžiku nastává otázka, co dělat, když chcete poslouchat hudbu a nabíjet zařízení zároveň? Elegantním řešením je kryt DualCase poskytující hned dva Lightning konektory.

DualCase hledá podporu na crowdfundingovém portálu Kickstarter. Cílem je vybrat 3 tisíce dolarů. Projekt je natolik úspěšný, že už má na svém kontě 17 tisíc dolarů, a to do jeho konce zbývá ještě 27 dní. Tento speciální kryt přidá vašemu iPhonu ještě jeden Lightning konektor, a tak můžete poslouchat hudbu a nabíjet baterii zároveň. Autoři uvádí, že provedli průzkum mezi lidmi. Chtěli vědět, jak by měl vypadat dokonalý kryt na iPhone. Podle reakcí respondentů potom navrhli a vytvořili DualCase.

Ale to není vše, co pouzdro umí. Obsahuje další baterii prodlužující výdrž telefonu, poskytuje perfektní ochranu před pádem a dokonce umožňuje bezdrátové nabíjení. K tomu je potřeba koupit si ještě nabíjecí podložku Sparen IQ, na niž vždy iPhone v obalu DualCase položíte.

DualCase je určený pro modely iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6s Plus, 6 a 6 Plus.

db21c5595564c37ca04c04d709ba1698_original

Zdroj: Kickstarter

Dnes nejčtenější

.