Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Money Pro
Správně hospodařte s financemi s aplikací Money Pro. V této aplikaci si můžete snadno naplánovat platby, sestavit si finanční rozpočet a sledovat své jednotlivé účty. Tuto aplikaci si můžete lehce synchronizovat s iPhonem či iPadem. Money Pro nabízí kalendář, ve kterém si můžete označit dny, do kterých musíte uskutečnit platby, dále nabízí aplikace připomínkový systém, možnost sestavit si celý finanční rozpočet (zadávání příjmů i výdajů) a mnoho dalšího.

[appbox appstore id972572731 oldprice=”29,99€”]

Converters
Converters je funkční aplikace, která vám pomůže jednoduše konvertovat mezi různými jednotkami. Tento cenný nástroj slouží pro každého, ať už je to profesionál nebo student, vyřešit každodenní problémy. Aplikace konvertuje více než 25 jednotek, které jsou rozděleny do 6 kategorií.

[appbox appstore id593070889 oldprice=”2,99€”]

MarkdownD
MarkdownD je plněhodnotným Markdown editorem, který je velmi snadno ovladatelný a nabízí i podporu českého jazyka. Aplikace podporuje standardní Markdown, CommonMark a GFM, dále pak Toc, Tex, interaktivní odkazy a mnoho dalšího. V neposlední řadě pak také automatické ukládání. Aplikace umožňuje export do formátu .pdf.

[appbox appstore id975071094 oldprice=”14,99€”]

Translate Tab
Translate Tab je skvělým překládacím nástrojem pro okamžitý překlad. Aplikace vám umožní bleskurychlý překlad do 104 světových jazyků (včetně českého a slovenského jazyka). Translate Tab vám umožní poslechnout si přeložený text, překládá celé webové stránky, automaticky detekuje původní jazyk a mnoho dalšího.

[appbox appstore id458887729 oldprice=”9,99€”]

Video to GIF Maker
Video to GIF Maker vám umožní vytvářet GIFy na vašem Macu. Díky této aplikaci můžete konvertovat více než 200 video formátů (např. MP4, MOV, MP4, MOV) na GIFy. Také vám aplikace umožní editovat videa a upravit nastavení videa.

[appbox appstore id1149160797 oldprice=”9,99€”]

Outline
Outline je intuitivní aplikací na psaní poznámek s praktickou strukturou připomínající opravdový papírový poznámkový blok. Outline je perfektní aplikací pro studenty, učitele, lékaře, právníky, exekutury a kohokoliv, jehož denní život zahrnuje rozsáhlé psaní poznámek jakéhokoliv druhu.

[appbox appstore id604802021 oldprice=”39,99€”]

Moon Phase
V případě, že máte rádi Měsíc, tak s touto aplikací budete vždy vědět, v jaké fázi se právě Měsíc nachází. V integrovaném kalendáři uvidíte minulé a budoucí lunární cykly a uvidíte západ a východ Slunce. Aplikace automaticky nastavuje denní a noční režim na základě západu a východu Slunce.

[appbox appstore id1088699025 oldprice=”2,99€”]

Equilibrium 3D
A máme tu hru, která je kombinací 3D Arkanoidu a plošinovky z první osoby. Jedinečnost této hry spočívá v tom, že ne všechny cihly mohou být zničeny koulí, některé musí být odpáleny z vnitřku cihly. Funguje to takovým způsobem, že v momentě, kdy trefíte cihlu koulí, budete přeneseni do vnitřku cihly, kde musíte najít rozbušku.

[appbox appstore id967828129 oldprice=”1,99€”]

Time Mysteries
Vivien Ambrose je mladá doktorka fyziky, která má v plánu navštívit svého otce, aby spolu oslavili čerstvý vědecký úspěch. V momentě, kdy dorazí do domu otce, tak zjistí, že táta doma není. Vivien začne okamžitě zkoumat stopy po únosu jejího otce a posléze najde divný dopis, ve kterém se píše, že je jí uděleno nečekané rodinné dědictví: sedm kouzelných prstenů a křišťálová koule. Tyto záhadné předměty jí umožní cestovat časem. Musíte pomoct Vivien rozluštit různé hádanky, odhalit temná tajemství a najít jejího otce.

[appbox appstore id945346605 oldprice=”6,99€”]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Splatter – Zombie Apocalypse
[appbox steam simple 281920 oldprice=“1,99€“]

Unity of Command: Stalingrad Campaign
[appbox steam simple 218090 oldprice=“19,99€“]

12 Labours of Hercules IV: Mother Nature (Platinum Edition)
[appbox steam simple 396800 oldprice=“2,99€“]

Tallowmere
[appbox steam simple 340520 oldprice=“4,99€“]

Nightmares from the Deep 2: The Siren`s Call
[appbox steam simple 284790 oldprice=“7,99€“]

aapp pexels-photo-51171

Dnes nejčtenější

.