Zavřít reklamu

Před malou chvílí zveřejnil kanál ConceptsiPhone video údajně zachycující iPhone 8. Zařízení má minimální rámečky a chybí mu i domovské tlačítko, což jsou sice novinky, o kterých slýcháme ve spojitosti s letošním vlajkovým modelem, ale ještě nám nepotvrzují, že jde skutečně o iPhone.

Zdá se, že na zařízení dokonce běží i iOS, jelikož systém podporuje funkci Raise to Wake, AssistiveTouch, přepínání mezi aplikacemi skrze 3D Touch a dokonce i prostředí aplikace Telefon a Fotoaparát vypadají shodně s tím na iOS. I přes to je ale velice nepravděpodobné, že telefon ve videu je skutečně iPhone 8.

V první řadě se iPhone 8 v současné době ještě nevyrábí. Maximálně existují jen rané prototypy, na kterých ještě ani není iOS, ale prozatím jen speciální testovací systém. Je hodně nepravděpodobné, že by se některý z těchto prototypů dostal do rukou někomu, kdo by jej mohl vynést ven.

V řadě druhé pak zařízení na videu nevypadá jako něco, co by mělo čest nést na svých zádech logo Applu. Zachycený telefon se totiž vymyká vzhledu současný modelů a vypadá poněkud tuctově a dovolím si říct, že i ošklivě.

https://youtu.be/QnWGGWs87lA

iPhone 8 leak video

Dnes nejčtenější

.