Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Speed PRO
Speed PRO je rychloměr s GPS a s možností ukládání jednotlivých tras. Aplikace měří vaši rychlost, průměrnou rychlost, nejvyšší rychlost, vzdálenost, čas, kurs a nadmořskou výšku. Speed PRO se také automaticky pozastaví v okamžiku, kdy se zastavíte

[appbox appstore id405087651 oldprice=“0,99€“]

SpeakText Air
SpeakText Air je skvělou aplikací na překládání (více než 30 jazyků, podpora českého a slovenského jazyka) a přečtení (více než 20 jazyků, bohužel zatím bez podpory českého jazyka) textů. Aplikace dokáže předčítat anglický text v offline režimu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id716260435 oldprice=“4,99€“]

Magnifier
Zapomněli jste si své brýle na čtení nebo potřebujete lupu, abyste mohli přečíst menší text na vašem iOS zařízení? Magnifier transformuje váš iPhone na přibližovací lupu i s osvětlením. Aplikace vám umožní text přiblížit až 6krát.

[appbox appstore id508627598 oldprice=“0,99€“]

iSchool
Tato aplikace je velmi minimalistická, ale přesto obsahuje vše, co potřebujete. Rozvrh a poznámky jsou připojeny ke školním hodinám/přednáškám a aplikace poskytuje mnoho dalších funkcí. Máte možnost zaznamenávat si známky a domácí úkoly. Udělejte si fotografii nebo použijte funkci nahrávání hlasového záznamu k vytváření poznámek. Velmi prosté. Velmi užitečné.

[appbox appstore id702741450 oldprice=“2,99€“]

Stress & Anxiety Companion
Stress & Anxiety Companion vám přináší nástroje, které vám umožní zkrotit úzkostné pocity a identifikovat jejich spouštěče, takže vás už dále nebudou trápit. Aplikace vám pomůže cítit se silněji a šťastněji.

[appbox appstore id786238252 oldprice=“4,99€“]

Mini for Facebook
Mini for Facebook vám umožní snadný přístup k vašemu účtu na Facebooku. Aplikace se automaticky uzamkne, pokud je v pozadí, nabízí vám bleskurychlou možnost chatovat s vašimi přáteli, sdílet příspěvky a v základu nabízí všechny funkce Facebooku. Aplikace se hodí pro každého, kdo chce svá data na Facebooku udržet v tajnosti.

[appbox appstore id1088589740 oldprice=“0,99€“]

PhotoTangler
Díky této zajímavé fotoaplikaci můžete vytvářet nejrůznější fotokoláže z vašich snímků. Nejlepší na PhotoTangler je to, že budete moct všechny části koláže přizpůsobit přesně podle vašich představ.

[appbox appstore id422301314 oldprice=“2,99€“]

Smart Merge
S pomocí Smart Merge můžete vyhledat a propojit duplikované kontakty. Aplikace dokáže odstranit kontakty, které nemají žádné jméno či telefonní číslo a zálohuje vám všechny vaše kontakty (Dropbox, Google Drive, email).

[appbox appstore id519076307 oldprice=“2,99€“]

Dino Rush
Všechny dívky z vesnice byly uneseny jeskynními násilníky a vy ty chudinky prostě musíte zachránit. Vydejte se na výpravu za ztracenými dívkami a proběhněte skrze džungle a kaňony, které jsou obývány prehistorickými a strašidelnými dinosaury jako např. děsivý tyrannosaurus rex. Vyzbrojte se zbraněmi (boomerang, sekyra a oštěp), vyražte do boje a stíhejte záporáky a různé kreatury.

[appbox appstore id739095040 oldprice=“4,99€“]

Don’t Run With a Plasma Sword
Běhejte, abyste zachránili svět v této humoristické hře. Po dlouhou dobu Cornelius pracoval v lokálním komiksovém obchodě a neustále přemýšlel nad tím, že by se jednou hrozně rád stal hrdinou. Naštěstí v pravý čas nastala invaze mimozemšťanů a Cornelius dostal příležitost. Pomůžete Corneliusovi stát se hrdinou?

[appbox appstore id479907900 oldprice=“1,99€“]

Dnes nejčtenější

.