Zavřít reklamu

Dnešní den je pro milovníky mobilních technologií a smartphonů jako malé Vánoce. Téměř všechny světoznámé společnosti totiž právě dnes na Mobile World Congres v Barceloně představí své nové telefony a tablety. Vzhledem k tomu, že se světový mobilní konres koná v Barceloně, veškeré časy které jsou uvedeny níže jsou stejné jako v ČR a SR. Mezi novinkami které uvidíme je i znovuzrození legendy. Již v 16:30 našeho času totiž můžete sledovat představení znovuzrozené Nokie 3310. Pojďme se však podívat na dnešní program pěkně popořadě, protože věříme že i fanoušci společnosti Apple chtějí vědět, co chystá konkurence!

LG již ve 12:00
Jako první dnes svoji dlouho oečkávanou novinku G6 představí společnost LG a to již ve 12:00. Sledovat představení G6 můžete přímo na YouTube videu níže.

Huawei v 14:00
O dvě hodiny později po LG představí svoji novinku a zároveň také vlajkovou loď společnost Huawei, která bude streamovat představení na oficiálním YouTube kanálu.
Svoji vlajkovou loď na MWC představí i Huawei, stream si rovněž můžete naladit na oficiálním YouTube kanále společnosti, začíná ve 14:00).

Nokia 3310, znovuzrození legendy v 16:30
Společnost HMD Global, která vlastní značku Nokia dnes v 16:30 představí nejočekávanější telefon posledních týdnů a tím je znovuzrozená Nokia 3310. Sledovat stream z představení můžete ve videu níže přes Facebook stream.

Lenovo v 16:30
Lenovo bohužel představí svoji novinku z řady Moto G ve stejnou dobu jako Nokia a prozatím neexistuje odkaz na přímý live stream, ten však najdete později během dnešního dne na oficiálním YouTube kanálu společnosti Lenovo přímo zde.

Samsung v 19:00
Nejlepší čas během dne si rezervoval Samsung, ten však ukáže „pouze“ Galaxy Tab S3 a zveřejní také informaci o tom, kdy se dočkáme představení Galaxy S8. Stream bude k dispozici na videu níže


AndroidPIT-mwc17

Dnes nejčtenější

.