Zavřít reklamu

První letošní Keynote bude věnovaná iPadům. Nevíme jestli „pouze“ iPadům, nebo se k tomu připojí i další produkt, je ovšem téměř 100% jasné, že se nových iPadů dočkáme už na jaře. Všechny indície v současné době napovídají, že můžeme očekávat 3 nebo 4 nové modely. Nový 7,9″ iPad, který nahradí skomírající iPad Mini, dále klasický 9,7″ iPad, který bude hrát roli dostupného tabletu a ve finále dva větší modely. Přesněji 10,5 a 12,9 iPady (s největší pravděpodobností s přízviskem Pro). Podle nejnovějších informací serveru DigiTimes však tyto poslední dva jmenované dorazí s výrazným zpožděním a to zhruba na přelomu května a června.

Dva menší iPady by problémy s dostupností mít neměly. Důvodem pro toto zdržení je, že se větší modely (využívající silnější procesory) dostanou do výroby až během 2. kvartálu letošního roku. Zatímco menší modely, využívající starší procesory na již odladěné platformě, jsou ve výrobě (nebo budou) již od 1. kvartálu letošního roku.

iPady Pro mají dostat nejnovější procesory A10X Fusion, které jsou upravenými verzemi těch, které můžeme najít v nových iPhonech 7. Výroba je ovšem díky menšímu výrobnímu procesu pomalá a výtěžnost nízká. Proto se může z počátku objevit nedostatek a zpoždění produktů. Nový procesor by měl dostat jak 12,9″, tak 10,5″ model, který by měl být navíc vlajkovou lodí z celé nabídky.

ipad-pro-2-concept-fb

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.