Zavřít reklamu

Verze operačního systému pro mobilní zařízení od Applu iOS 10.2.1 je na světě již měsíc. Podle nejnovější zprávy Applu, kterou společnost poskytla serveru TechCrunch, se díky aktualizaci podařilo snížit počet případů, kdy se majitelům iPhonu 6, iPhonu 6s a „plusových“ variant jejich telefony zničehonic vypínaly.

Pokud vlastníte některý z šestkové řady iPhonů a stává se vám, že se váš přístroj občas zničehonic vypne, zkontrolujte v nastavení, jaká verze operačního systému iOS 10 na vašem zařízení zrovna běží. Pokud jste ještě neaktualizovali na iOS 10.2.1, může právě to být důvodem, proč u vašeho telefonu dochází k nepředvídatelným selháním, která dokáží být opravdu velmi obtěžující.

Aktualizace operačního systému iOS 10.2.1 byla vydána 23. ledna. V nejnovějším prohlášení, které společnost Apple poskytla serveru TechCrunch, vychází najevo, že se v aktualizaci podařilo alespoň částečně vyřešit náhlá vypínání zasažených telefonů. Problém se bohužel nepodařilo vyřešit zcela, Apple ale uvádí, že došlo k poklesu výskytu potíží o 70% – 80%.

Společnost Apple rovněž ujišťuje uživatele, že vypínání není bezpečnostním problémem, takže pokud k němu dojde, neměli by se znepokojovat. „Je důležité poznamenat, že neočekávané vypínání není bezpečnostním problémem, ale chápeme, že je to nepohodlné a chceme problém vyřešit jak nejrychleji to bude možné. Pokud mají zákazníci jakýkoliv problém se svým zařízením, mohou kontaktovat Apple Care.“

iPhone 6s side volume switch FB

Zdroj: UberGizmo

Dnes nejčtenější

.