Zavřít reklamu

Uběhlo jen několik dní od toho, kdy jsme tu měli nové reklamy propagující Portrait Mode pro iPhone 7. Apple se tak snaží lidem ukázat, jaké vlastně focení s jejich velkou vlajkovou lodí je a co všechno jejich skvělý fotoaparát dokáže. V noci na dnešek se na YouTube kanále Applu objevila další skupinka videí, která se tentokrát zaměřuje na klasické natáčení. Apple vzal svůj iPhone 7 na několik různých míst po světě, a natočil tam naprosto dokonalá videa, která krásně demonstrují, jak schopnou kamerou iPhone 7 disponuje. Pojďme se na ně podívat.

Apple se vydal do Johanesburgu, New Yorku, Šanghaje, a Tokia, aby zde pořídil naprosto skvělou stopáž. Všechna videa nějakým způsobem zachycují atmosféru prostředí a Apple v nich kombinuje klasické snímky s krátkými videonahrávkami. Vše je doprovázené tematickou hudbou. Hlavní myšlenkou těchto spotů je prezentovat, jak dobře iPhone 7 natáčí videa v prostředí s horšími světelnými podmínkami. Je nutno podotknout, že nový iPhone 7 fotí a natáčí naprosto skvěle. Takováto kvalita videa byla dříve vyhrazena pro profesionální natáčecí zařízení, dnes vám k ní stačí malý kus elektroniky v kapse u kalhot.

https://youtu.be/dWeJrEGWV1E

https://youtu.be/n0EAmltCNL0

https://youtu.be/CYeWMv_NF84

https://youtu.be/WFNzRlAqniE

Krátce po napsání článku Apple doplnil svůj YouTube kanál o další dvě videa, zaměřující se na prezentaci Portrait režimu pro model Plus. Můžete se na ně podívat níže.

https://youtu.be/v6VonVRi3dg

https://youtu.be/vcClFPBAJOs

iphone-7-plus-4k-camera-test-fb

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.