Zavřít reklamu

Apple před pár desítkami minut vydal novou veřejnou iOS 10.3 Public Beta 3 pro všechny uživatele zapojené do testování. Největšinou novinkou je aplikace TV, která byla původně dostupná jen pro USA. Tu jsme nyní objevili jako dostupnou a plně funkční i v našich telefonech a to i přes to, že máme stále nastaven region jako Slovensko. Apple poprvé představil aplikaci TV v rámci keynote a uvedl, že bude dostupná jen pro USA, což do dnešního dne také byla.

Nová aplikace nese prostý název “TV” a funguje jako rozcestník různých jiných aplikací. Uživatelům by měla pomoci s objevováním nového obsahu ke zhlédnutí. V sekci “Store” naleznete filmy z iTunes, videoaplikace ke stažení z tvOS App Storu a mnoho dalšího. Hlavní sekce s nadpisem “Watch Now” ukazuje uživateli televizní pořady a filmy na základě popularity, a dále tématické kategorie.

Sekce “Library” obsahuje pořady, rozdělené do oblíbených a zakoupených. V kategorii “Up Next” se dále zobrazují nadcházející epizody, pod “What to Watch” zase naleznete doporučené filmy a seriály. Obsah je řazený do četných kategorií, jako je například sport nebo politika.

IMG_4183.PNG
IMG_4184.PNG
IMG_4185.PNG

Dnes nejčtenější

.