Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Tipard MXF Converter
MXF Converter vám umožní rychle konvertovat všechny druhy MXF souborů a P2 MXF záznamů na MOV, MP4, AVI, WMV, MKV, 3GP a další HD video formáty. Můžete také extrahovat a konvertovat MXF videa na audio soubory jako např. MP3, FLAC, OGG, AC3, AAC, M4A. Aplikace také dokáže importovat jakékoliv MXF soubory do iMovie, FCP (Final Cut Pro), FCE (Final Cut Express), Sony Vegas, Avid Studio, Adobe Premiere Pro, Magix Video Pro.

[appbox appstore id581472333 oldprice=”17,99€”]

FocalPoint
Máte problém s udržením pozornosti na určitou činnost a neustále klikáte na jiné aplikace a prokrastinujete? Za pomocí jednoho kliknutí se budete moct soustředit pouze na jednu věc. Aplikace vám zvýrazní pouze jedno okno a ostatní okna budou rozmazaná. FocalPoint vám pomůže zvýšit vaši koncentraci.

[appbox appstore id882677998 oldprice=”4,99€”]

Photo Squeezer
Photo Squeezer je profesionálním kompresovačem vašich fotografií. Aplikace umí zredukovat velikost vašich fotografií formátu PNG, JPEG a GIF, aniž by snímky ztratily na své původní kvalitě. Můžete optimalizovat všechny vaše fotografie a ušetříte tak mnoho místa na vašem disku či webové stránce.

[appbox appstore id704083918 oldprice=”6,99€”]

Dark Heritage
Prozkoumejte příběh studenta profesora Childa, který přichází na pomoc svému mentoru po jeho záhadném zmizení na cestě k odhalení tajemství kamene mudrců. Pusťte se do zajímavého dobrodružství, který vás dovede na ostrov obývaný tajemným řádem. Čelte nebezpečnému nepříteli a zachraňte svého učitele.

[appbox appstore id1029012491 oldprice=”6,99€”]

Grim Legends 2
Pusťte se do nebezpečného pátrání v tajemných zříceninách a magických lesech ve druhém dílu Grim Legends. Zachraňte mladou královnu ze smrtelného nebezpečí a změňte osud celého království. V momentě, kdy záhadná nemoc postihne královnu království Eagle, je okamžitě povolán slavný léčitel, aby královnu vyšetřil. Léčitelovo pátrání brzy vezme náhlý obrat, když malý princ zmizí za záhadných okolností. Královna je obviněna z černé magie a umístěna do vězeňské věže. Zoufalý král však věří, že je jeho žena nevinná a tak poprosí léčitele, aby našel cestu, jak očistit jeho manželku. Dokáže léčitel zachránit královnu a malého prince ze spár černé magie? Osud království je ve vašich rukou.

[appbox appstore id965819598 oldprice=”6,99€”]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Airscape – The Fall of Gravity
[appbox steam simple 317250 oldprice=“1,99€“]

Car Mechanic Simulator 2015
[appbox steam simple 320300 oldprice=“19,99€“]

Edna & Harvey: Harvey’s New Eyes
[appbox steam simple 219910 oldprice=“41,99€“]

Nightmares from the Deep: The Cursed Heart
[appbox steam simple 259740 oldprice=“7,99€“]

Masochisia
[appbox steam simple 396310 oldprice=“7,99€“]

newapps home-laptop-tablet-lifestyle-163176

Dnes nejčtenější

.