Zavřít reklamu

Lék na rakovinu pořád v nedohlednu, ale brýle, které automaticky nahrají to co vidíte na Snapchat si od dnešního dne může koupit kdokoli. Snapchat začal nabízet online prodej speciálních brýlí, které jsou dostupné v barvách označených Coral, Black a Teal. Brýle jsou dostupné za cenu 129,99$, což je méně než kolik stojí obyčejné ray-bany, tedy pokud je nekupujete přes Facebook za 9,99$. Kromě klasických slunečních brýlí dostanete v nich najdete také kameru a přisvětlovací dieodu, díky které bude vaše viddeo prostě úžasné.

Brýle si nasadíte a pomocí jediného tlačítka které na nich najdete máte možnost natočit deset vteřin dlouhé video, které se automaticky přes Wi-Fi synchronizuje do iPhonu a nahraje na snapchat. Bohužel prozatím není na stránkách prodejce uvedeno jak dlouho brýle vydrží na jedno nabití, kolik záznamů můžete udělat než je musíte odeslat do iPhonu a nejsou známé ani další detailní informace kromě toho, že nabíjení probíhá pomocí speciálního obalu.

snap

CEO společnosti Snapchat Evan Spiegel uvedl, že brýle mají za cíl spíše zpestřit uživatelům možnosti nahrávání videí a společnost neočekává, že by se výrobní a provozní náklady spojené s brýlemi v blízké budoucnosti jejich prodejem zaplatili. Pro Snapchat je to tedy spíše reklama než business. Zástupci Snapchatu sami uvedli, že chtějí vědět, zda je to pro lidi přínosné a zda to budou chtít používat. Brýle si můžete objednat na eshopu přímo zde.

snapchat

Dnes nejčtenější

.