Zavřít reklamu

Když se řekne hra s Pokémon tématikou pro mobilní telefony, naprosté většině lidí se vybaví hit loňského léta ve formě hry Pokémon Go! To by ovšem mohlo být za chvíli minulostí jelikož se ukázalo, že na iOS a Android míří další projekt z tohoto světa. Stojí za ním The Pokémon Company, tedy reálný vlastník licence. První informace jsou ovšem poněkud matoucí, zatím to totiž vypadá, že v hlavní roli bude (ne)oblíbený Magikarp.

Jediné co se o hře zatím ví je, jak se bude jmenovat. V originále je pojmenována jako „Hanero! Koiking!“, tedy v překladu do angličtiny jako „Splash! Magikarp!“. Je tedy naprosto jasné, kdo bude hlavním hrdinou nové hříčky. Společně s názvem se na webu objevil také obrázek. Je otázkou, zda-li je to upravený screenshot nebo nikoliv, potvrzuje ovšem hlavní roli vodního Pokémona.

Jednou z možností je, že se bude jednat o rybářskou hru z prostředí světa Pokémonů. Zatím je však brzy k tomu, pouštět se do nějakých nepodložených spekulací. Datum vydání není nebyl nijak specifikován, kromě uvedení letošního roku. Je také možné, že se hra objeví jen v Japonsku, kde je celý fenomén Pokémonů zdaleka nejpopulárnější. Tak jako tak se bude jednat už o čtvrtou hru z Pokémon univerza, která se dostane na mobilní telefony.

magikarp-800x420

Zdroj: Slashgear

Dnes nejčtenější

.