Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

After Refocus
After Refocus je skvělou aplikací, kterou by si rozhodně žádný fotograf-nadšenec neměl nechat ujít. Aplikace naprosto profesionálně zvládne zaostřit objekty na vašich fotografiích a zvýší intenzitu snímků. Lehce ohraničte oblast, na kterou chcete zaostřit a vytvořte neobyčejná díla. Samozřejmě aplikace umí mnohem víc než pouhé zaostření, je také komplexním fotoeditorem.

[appbox appstore id1016794110 oldprice=”9,99€”]

Aiseesoft DVD Ripper
Aiseesoft DVD Ripper nabízí výkonné funkce, které vám pomůžou ripovat vaše domácí DVD na 4K/HD a další populární video formáty (např. AVI, MP4, MKV, MOV, FLV, 3GP). Své video soubory můžete přehrát na Macu nebo si je užijte na iPhonu, iPadu, na mobilech řady Samsung Galaxy, na mobilních zařízeních HTC a dalších přenosných zařízeních. Zachování původní kvality videa je samozřejmostí. Aplikace nabízí také základní editační funkce (jas, saturace, kontrast, efekty apod.). Upozorňujeme, že se jedná o verzi Lite.

[appbox appstore id740356389 oldprice=”14,99€”]

Super Eraser
Aplikace, která vám umožní odstranit nechtěné předměty z vašich fotografií. Super Eraser rychle a precizně vymaže objekty jako logo, text, vodoznak, akné, různé osoby či cokoliv jiného. Upravte a vylepšete vaše snímky.

[appbox appstore id986260950 oldprice=”9,99€”]

Highlight Color
Highlight Color je skvělým pomocníkem pro každého, kdo chce aplikovat stylový efekt na své snímky. Aplikace vám pomůže ponechat barvu na částech snímku, které si zvolíte.

[appbox appstore id1039728654 oldprice=”9,99€”]

Declutter
Declutter představuje řešení problému, který má snad každý uživatel Macu – nepořádek na ploše. Declutter vám pomůže vytvořit inteligentní složky, které vám s tímto problémem pomohou. Tyto složky mají určitá pravidla – jsou založena na názvu souborů a rozšíření a soubory se automaticky přesouvají do příslušných složek na ploše, takže bude vaše pracovní plocha vždycky naprosto čistá. Můžete si přidávat do svých složek různé barvy a ikony, takže vaše plocha bude ještě hezčí na pohled.

[appbox appstore id950644971 oldprice=”9,99€”]

Movavi
Movavi je tou nejrychlejší cestou, jak proměnit vaše dobré fotografie na velkolepé snímky. Snadno můžete odstranit zbytečné prvky z vašich fotek, vylepšit kvalitu a editovat je. Ukládat vaše fotografie můžete v různých formátech, např. JPEG, PNG, BMP, TIFF a mnoho dalších.

[appbox appstore id910837444 oldprice=”12,99€”]

Demon Hunter 2
Před dvaceti lety zastavila Dawn Harlocová v děsivé bitvě Archdemona Ragnara před prolomením do našeho světa. Bohužel se ukázalo, že to nebyl konec všech ponurých tajemství a dobrodružství. Profesor Ashmore byl pěstounem Dawn a zemřel, když se pokoušel zabránit démonům, aby se prolomili do našeho světa. Dawn si brzy uvědomila, že je poslední zbývající člen záhadného starověkého řádu lovců démonů a čeká ji boj proti zlu, které se snaží vstoupit do světa.

[appbox appstore id1108425821 oldprice=”6,99€”]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Renowned Explorers: International Society
[appbox steam simple 296970 oldprice=“19,99€“]

Mother Russia Bleeds
[appbox steam simple 361300 oldprice=“14,99€“]

Rogue Legacy
[appbox steam simple 241600 oldprice=“14,99€“]

Out There Somewhere
[appbox steam simple 263980 oldprice=“0,99€“]

Lumini
[appbox steam simple 360840 oldprice=“9,99€“]

Dnes nejčtenější

.