Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud vás již omrzelo koukat stále dokola na černou či bílou barvu svého displeje, můžete si jí nechat jednoduše změnit! Ptáte se jak? Řešením jsou barevný ochranná skla, která dokáží proměnit kromě přední části iPhonu i tu zadní. V balení totiž nenaleznete pouze jedno sklo, ale hned skla dvě. Co všechno naleznete v balení, nebo jak tvrzená skla na iPhone aplikovat se dozvíte v odstavcích níže.

Výhody barevných tvrzených skel

Již zmiňovanou výhodou ochranných barevných skel je jednoznačně změna barvy iPhonu. Sám znám ten pocit, že mě můj iPhone omrzí. Snažím se obměňovat své jablečné telefony každoročně, jenže když držíte v ruce věc, skoro každých 10 minut, tak se vám tzv. „vykouká“. – iPhone ke své práci potřebuji neustále a musím tedy pracovat s myšlenkou, jak jej oživit. Zkoušel jsem výměnu ochranný krytů, ale nikdy to nemělo takový účinek, jako právě barevná ochranná tvrzená skla. Další z výhod je odolnost 9h, díky které je váš telefon chráněn proti poškození jako je drobný pád, menší náraz či škrábance. Navíc díky svému barevnému vyplnění dokáže zakrýt již vzniklé škrábance či praskliny na nezobrazovací části displeje. Barevná skla jsou vyráběna ve 4 barevných provedeních: Černé, Stříbrné, Zlaté a Růžové – vybere si opravdu každý!

TiskovkaNaVi-kend1

Snadná aplikace tvrzeného skla na Váš iPhone

V případě, že vás tvrzené sklo nadchlo, ale nevíte, zdali byste jej uměli aplikovat, mohu vás uklidnit. Aplikace tvrzeného skla je velice snadná! Stačí sloupnout spodní (krycí) fólii tvrzeného skla a následně přiložit, snad co nejvíc doprostřed displeje sklo samotné. Tvrzené sklo samovolně přilne k povrchu displeje. Ke snazší aplikaci vám pomohou i dva čistící hadříky, které jsou samozřejmě součástí balení s tvrzenými skly. Pokud si i přes tyto rady nevěříte, můžete se zastavit u nás na prodejně, v ulici Jaromírova 576/34, Praha 2, 128 00, přímo na zastávce tramvaje Svatoplukova! Zde vám rádi a samozřejmě zadarmo vaše oboustranná barevná skla na iPhone aplikujeme.

TiskovkaNaVi-kend2

Platba kartou a osobní odběr? Ano! – Zdarma

Výhodou nákupu z eshopu Tvrzenýsklo.cz může být jednoznačně online platba kartou ZDARMA a především osobní vyzvednutí na prodejně, kde vám rádi s aplikací tvrzených skel na iPhone poradí, opět – zdarma. Kamennou prodejnu naleznete v ulici Jaromírova, č.p. 34, Praha 2, přímo na zastávce tramvaje Svatoplukova.

tvrzena skla FB

Dnes nejčtenější

.