Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Rude TimeTable
Potřebujete nějakou aplikaci, kam si poznamenáte kdy a kde máte přednášku? Chcete mít neustále po ruce svůj rozvrh? Rude TimeTable vám pomůže mít přehled nad celým vaším studiem. Prostě si stáhněte oznamovací centrum, kde máte uvedené, které přednášky dnes máte. Ke každému předmětu si můžete poznamenat jména učitelů, číslo místnosti, kdy přednáška začíná, zadané úkoly a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1041687815 oldprice=“0,99€“]

Photo Stitch
Photo Stitch nabízí vše, co potřebujete k vytvoření krásných koláží. Za pomocí vtipných a tvořivých nálepek, nových fontů a zajímavých pozadí můžete vytvářet poutavé koláže.

[appbox appstore id553626896 oldprice=“1,99€“]

TopScanner
Aplikace, která se bude hodit zejména studentům, učitelům, ale vlastně i všem ostatním, co potřebují občas naskenovat/vyfotit nějaký dokument. TopScanner je určený na skenování různých dokumentů. S její pomocí si budete moct naskenovat obrázky, recepty, papírové poznámky, náčrtky či jakýkoliv jiný typ dokumentu a uložit je ve formátu PDF. Aplikace je dobrá především na to, že dokument normálně vyfotíte, ale ona vám jej dokáže přetvořit do takové podoby, jako kdybyste jej přímo naskenovali.

[appbox appstore id947008844 oldprice=“1,99€“]

Windy
Potřebujete si oddechnout a odvést svou pozornost od každodenních starostí? Windy je ideální aplikací, která se zaměřuje na vaší relaxaci. Můžete zvolit z velkého množství rozličných přírodních zvuků jako např. déšť, řeka či zpěv ptáků, které vám pomohou usnout či jen tak relaxovat.

[appbox appstore id841377297 oldprice=“1,99€“]

Tweetroot for Twitter
Aplikace umožní komplexní náhled na nejčastěji tweetovaná slova. Tweetroot navíc dokáže z těchto slov vytvořit zajímavou koláž. Využít můžete 70 barev a 20 font písma.

[appbox appstore id655167395 oldprice=“0,99€“]

Orderly
Velmi jednoduchá a přehledná kontrolní aplikace, která byla vytvořená přímo pro iOS. Jednotlivé úkoly máte k dispozici v oznamovacím centru. Úkolům můžete mimo jiné přiřazovat různé stupně důležitosti a aplikace také umí připomínat úkoly, pokud se ocitnete v blízkosti místa, které souvisí se zadaným úkolem. Své seznamy si také můžete vytisknout, poslat emailem či SMSkou.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“0,99€“]

Waldo & Friends
V této hře je potřeba pomoc nějakého průzkumníka! Ničivé tornádo prošlo řadou zemí a nyní je na vás, abyste našli Walda a další skryté předměty, které tornádo rozneslo.

[appbox appstore id537739095 oldprice=“0,99€“]

MORPH
MORPH je roztomilé malé stvoření, které pohání snaha zvolit si světlo a utéct z tmavého světa. Při hledání cesty ze svého temného čtvercového světa musí řešit velmi záludné puzzle hry. Pomůžete MORPHOVI vyřešit náročné úkoly a zároveň se opatrně vyhnout záludným překážkám, které by jistě vedly k upřímně hrozivé smrti?

[appbox appstore id949695709 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.