Zavřít reklamu

Každý z nás, včetně těch, kteří se stravují zdravě alespoň jednou za rok zajdou do McDonald’s. Ten totiž přesto, že vím že nenabízí příliš jídla, nabízí originální chutě, které nic jiné na světě nenahradí. Někteří pak chodí do McDonaldu jen za jediným cílem, objednat si svůj Milk Shake. Ten je součástí nabídky společnosti již desítky let a i přes to se doposud nepodařilo vyřešit největší problém světa spjatý právě s Milk Shakem.

Pomocí obyčejného brčka totiž nemáte možnost nasát najednou všechny chuti, které Milk Shake nabízí a tak jste si vlastně nikdy nevychutnali to nejlepší, co se v něm ukrývá. Inženýři a ano čtete správně, skutečně inženýři z McDonald’s, se nad tímto problémem zamysleli a vytvořili The STRAW, tedy brčko s velkým B. Aby toho nebylo málo, celou reklamu na svůj nejnovější produkt, který se bude v příštích týdnech rozdávat v omezeném množství spolu se speciálním Schamrock shakem v USA, pojal McDonald’s ve stylu společnosti Apple a to dokonce včetně hlavního designéra, který má jak jinak než britský přízvuk.

Díky speciálnímu brčku budete mít možnost nasát současně všechny chutě mléčného shaku a vychutnat si jej tak jak nikdy předtím. Navíc brčko bude rozhodně cenným sběratelským artiklem a kdo jej získá, bude mít možnost na eBay rozšířit své konto o nějaký ten dolar navíc. Podívejte se sami jak moc je parodie podobná se skutečnými Apple reklamami na nové produkty.

The Straw

Dnes nejčtenější

.