Zavřít reklamu

Minulý týden se začaly objevovat zprávy, že společnost Facebook chystá vlastní aplikaci pro Apple TV. Aplikace by měla být zaměřená na streamování video obsahu. Spekulace byly dnes konečně potvrzeny s tím, že videoaplikace pro Apple TV se k uživatelům dostane co nevidět. 

Aplikace od společnosti Facebook pro Apple TV byla konečně oficiálně potvrzena. Společnost Facebook prohlásila, že aplikace bude k dispozici majitelům čtvrté generae Apple TV a Amazon Fire TV. Aplikace bude určena ke streamování video obsahu ze sociální sítě Facebook, a to včetně již existujícího obsahu. Zatím není jasné, jestli se v ní bude zobrazovat i obsah, který není multimediálního charakteru, tedy uživatelský news feed nebo například zprávy.

Služba Live od Facebooku, zaměřená na živé streamování, byla nasazena jako součást iOS aplikace, a pro společnost se ukázala z hlediska popularity jako poměrně úspěšná. Vypadá to, že Facebook Live bude součásti nejnovější aplikace, ale podle tvrzení Facebooku by neměla po spuštění obsahovat reklamy.

Nejrůznější interpreti i mediální společnosti měly údajně Facebooku pro novou aplikaci poskytnout vlastní původní pořady, kromě nich by si v aplikaci měl najít místo i obsah „bez scénáře“ – obsah ze sociální sítě. V tuto chvíli nelze říci, v jakém stádiu se nacházejí příslušná jednání, stejně jako to, kdy se obsah v Apple TV objeví.

Facebook FB

Zdroj: AppleInsider

Dnes nejčtenější

.