Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Speech Recogniser
S touto revoluční aplikací nebudete muset nic psát, stačí pouze mluvit a okamžitě bude vaše řeč překládána do textové podoby. Speech Recogniser vám umožní také tweetovat, psát si statusy na Facebooku, kopírovat text do jiných aplikací a především překládát svou řeč do více než 40 cizích jazyků. Skvělé na této aplikaci je to, že podporuje český jazyk. Stihli jste aktuální akci, kdy je aplikace zdarma? Pokud ano, tak určitě neváhejte, jelikož vývojáři dlouho nenechávají aplikaci zdarma. Aplikace je zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id543125434 oldprice=“7,99€“]

[appbox appstore id550295585 oldprice=“7,99€“]

Wonderoom
Wonderoom je výkonný fotoeditor, který nabízí přehledné uživatelské rozhraní, které bylo vytvořeno pro rychlou editaci vašich snímků. Aplikace automaticky ukládá váš pokrok v editaci, takže můžete kdykoliv zavřít aplikaci a pokračovat kdykoliv se vám zachce. S Wonderoom budete mít naprostou svobodu při úpravě vašich snímků za pomocí filtrů, efektů, barev, rámečků a fontů. První verze je pro iPhone, iPad i iPod Touch a druhá verze je pouze pro iPad.

[appbox appstore id1053146472 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id1054439660 oldprice=“0,99€“]

Currency Converter
Currency Converter je spolehlivou a přehlednou aplikací, která vám pomůže rychle zjistit, jak je na tom směnný kurz po světě. Aplikace podporuje většinu světových měn a lehce si můžete vyhledat vámi žádanou měnu za pomocí názvu, kódu nebo země. Currency Converter může být použit i offline. Aplikace podporuje český jazyk. Currency Converter je nyní zdarma, pouze nefunguje plug-in.

[appbox appstore id998333296 oldprice=“2,99€“]

PhoneBook
PhoneBook je aplikací, která se zaměřuje na spravování vašich kontaktů a umožní vám mít všechny kontakty hezky přehledné a snadno vyhledatelné. PhoneBook vám bleskurychle vyhledá duplikované kontakty, umožní zálohu vašich kontaktů, skupinové zprávy a emaily, možnost filtrovat kontakty a převést oblíbené kontakty přímo do oznamovacího centra.

[appbox appstore id946741869 oldprice=“1,99€“]

Translator Pro
Jednoduchá, elegantní aplikace, která vám umožní překládat zvolený text do/z 40 jazyků. Své přeložené texty můžete posílat emailem či sdílet na sociálních sítích. Aplikace nabízí možnost nadiktování textu namísto psaní a vyhledávání v historii překládaných textů. Translator Pro podporuje český jazyk. Aplikace je momentálně zdarma, pouze blbne plug-in.

Recenze uživatele:
,,Výborná pomůcka pro učení.“

[appbox appstore id921522056 oldprice=“5,99€“]

Draw Pad
Draw Pad Pro je oblíbená aplikace s téměř třemi miliony uživatelů. Jedná se o poměrně jednoduchou, ale efektivní aplikaci na poznamenávání vašich myšlenek, nápadů, tvorby a mnoho dalšího. Můžete psát, kreslit a tvořit téměř cokoliv díky svému iPhonu či iPadu.

[appbox appstore id483071025 oldprice=“2,99€“]

Where To Eat? PRO
Ať jste kdekoliv na světě, tak aplikace Where to Eat? vám pomůže najít cestu k nejbližší restauraci. Jednoduchá a přehledná aplikace, kterou si můžete uzpůsobit podle svých nároků a potřeb. Aplikaci využijete i na svých Apple Watch.

[appbox appstore id294193888 oldprice=“1,99€“]

Solve
Solve je praktickou aplikací, která vám nabízí klasickou jednoduchou kalkulačku pro každodenní používání a také pokročilejší kalkulačku pro počítání těžších příkladů. Solve nabízí vše, co potřebujete od kalkulačky.

[appbox appstore id299460923 oldprice=“1,99€“]

FancyDays
FancyDays vám pomůže spravovat dny, kterým přikládáte důležitost a zároveň aplikace odpočítává čas, který do událostí zbývá, takže na ně nikdy nezapomenete. Aplikace nabízí připomínání událostí, podporu Touch ID a 3D Touch, ochranu pomocí hesla, funkční widget, krásné motivy a zálohu prostřednictvím iCloud. Navíc je FancyDays k dispozici i na Apple Watch.

[appbox appstore id1093873895 oldprice=“1,99€“]

Instaflash
Hledáte vhodnou aplikaci na úpravu svých fotografií? Instaflash je fotoeditorem, který by vás mohl zaujmout. Umožní vám rychle a snadno vytvářet mistrovská díla. Aplikace vám dále přináší vyvážení bílé, možnost manipulace s kontrastem, ostrostí, saturací a další nezbytné editační nástroje.

[appbox appstore id888701288 oldprice=“4,99€“]

Active Voice
Active Voice vám umožní využít váš hlas k nahrání zpráv či emailů, takže už nemusíte neustále psát. Stačí mluvit a je hotovo. Díky aplikaci můžete váš projev přeložit do 32 cizích jazyků. Active Voice podporuje český i slovenský jazyk. První verze je pro iOS zařízení a druhá pouze pro iPad. Aplikace bývá rychle opět zpoplatněná, takže pokud ji chytnete zdarma, neváhejte.

[appbox appstore id514916029 oldprice=“5,99€“]

[appbox appstore id532616908 oldprice=“8,99€“]

SOPOR
SOPOR je zajímavou hrou s poutavým příběhem o dívce, která spí a nemůže se vzbudit. Budete se nacházet na místě v její mysli, ze kterého zatím nemůže uniknout. SOPOR je temný svět, který je plný iluzí a ty se postupem času stávají opravdovými. Hra nabízí strašidelné zvuky, záhadný příběh, plno pastí a překvapení a mnoho dalšího.

Recenze uživatele:
,,Fakt dobrá hra, doporučuju hrát se sluchátkama. ”

[appbox appstore id767222141 oldprice=“0,99€“]

Motorsport Manager
Motorsport Manager vám nabízí jedinečnou příležitost, abyste si vybrali do svého týmu jezdce, vytvořili vlastní auta a investovali do technologií. Začněte spolupracovat se svými jezdci, abyste dosáhli perfektních kvalifikačních kol, vymysleli ideální strategii na zastávku v boxech a dokázali vyhrávat závody. Můžete sledovat závody nebo přímo převzít kontrolu nad autem. Dejte si pozor na změny počasí a reagujte na časté bouračky.

[appbox appstore id776865453 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.