Zavřít reklamu

Chcete vědět o každém novém designovém kousku těch nejlepších světových značek nebo hledáte aplikaci díky které můžete stylově obohatit svůj šatník, případně sbírku módních doplňků?

S aplikací “What Drops Now“ pro iOS si můžete prohlížet, nakupovat, likovat nebo sdílet desetitisíce produktů všech nejznámějších světových značek. V aplikaci si můžete vybrat jaký styl nebo značky preferujete a podle toho bude vyhodnoceno, které produkty se vám budou zobrazovat v havním menu aplikace. Budete tak informování o všech nejen modních trendech a navíc, pokud budete mít štěstí a zájem o daný produkt, který bude ještě k dispozici, budete si ho moct zakoupit na oficiálních stránkách výrobce, kam vás “What Drops Now“ přesměruje.

Aplikaci stáhnete zdarma v App Store:

[appbox appstore simple id1008783806]

Nyní se pojďme podívat jak aplikace funguje od jejího prvního spuštění.

Když máte aplikaci nainstalovánu a spustíte ji, objeví se vám okénko, kde se můžete zaregistrovat. Naskýtá se vám tedy možnost připojit se k What Drops Now přes Facebook, což je podle mého názoru nejryhlejší cesta, nebo se můžete registrovat přes emailovou adresu. V případě, že již účet máte nebo o něj nemáte zájem, využijete jednoho ze šedých spodních tlačítek.

Po registraci, která byla v mém případě provedena přes Facebook profil, se nám zobrazí nabídka několika desítek nejznámnějších světových značek různých kategorií. Zde si vybereme své oblíbené značky a podle tohoto výběru nám také What Drops Now bude zobrazovat nejnovější “dropy“ těchto značek. Když máte vybráno, stisknete tlačítko Done.

Poslední fotografie ukazuje vzhled hlavního menu aplikace, kterým scrollujete podobně jako na Facebooku nebo Instagramu. Jediný rozdíl je v tom, že zde se vám zobrazují největší hity vámi vybraných světových značek.

V dalším kroku se nachází jednoduchá poučka o funkčnosti aplikace. Nyní klikněte na tlačítko Start exploring ve spodní části obrazovky.

Poté co si vyberete určitý produkt z nabídky, můžete si ho třeba uložit do svého wish listu (v pravém horním rohu) nebo pokud máte zájem ho ihned zakoupit, je vám k dispozici černé tlačítko “Buy“ uprostřed obrazovky. Když budete mít štěstí a vyberete si produkt, který je ještě k dispozici, budete si ho moci zakoupit přes oficiální stránky daného výrobce, kam budete následně přesměrováni.

Když se vrátíte zpět do aplikace na náhled produktu a sjedete do spodní části, zobrazí se vám kolika lidem se daný produkt líbí, dále podobné zboží z určité kategorie kam spadá vámi vybrané zboží a více od dané značky.

What Drops Now FB

Dnes nejčtenější

.