Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Společnost Apple při výrobě iPhonu dbala především na designové zpracování tohoto revolučního telefonu a proto je mnohým uživatelům líto, když se jejich jablečný klenot rozbije. Nastává tedy otázka: Jak ochránit co nejlépe svůj iPhone, aby nedošlo k zakrytí jeho designových předností?

Tvrzené sklo na displeji

Nejlepší variantou jak ochránit displej svého telefonu je průhledným rovným tvrzeným sklem, které ochrání displej proti menším nárazům, odřeninám a škrábancům při běžném používání. Tvrzené sklo pro iPhone disponuje tvrdostí 9H, oleophobickou vrstvou, díky které nebudou na povrchu zůstávat mastné otisky. Zároveň má malinko zaoblené horní hrany, tak aby nedocházelo k jejich snadnému odštípnutí a následnému pořezání prstů ruky. Klasická rovná tvrzená skla pro iPhone můžete zakoupit již od 199 korun!

ObrázekKeSklům

Průhledný, pevný, gumový obal

Ideálním společníkem k tvrzenému sklu na iPhone je průhledný obal. Obal je vyrobený z pevného materiálu, který zasahuje až nad vrchní část displeje, takže perfektně ochrání iPhone při menších pádech a nárazech. Zároveň je vyrobený z průhledné gumy, díky které nedochází žádným způsobem k narušení designového zpracování iPhone. Výhodou je také snadná manipulace s obalem. Ochranný obal jednoduše nasadíte a sundáte z iPhonu. Výhodou a samozřejmostí je také dostupnost všech portů a tlačítek, čímž nedochází k omezení funkcí iPhonu. Gumové ochranné průhledné kryty se staly velice oblíbené a nyní je můžete pořídit již od 199 korun!

PrůhlednéObaly

PowerBanka na cesty i k běžnému použití?

Obzvlášť v současných chladných dnech může docházet k vybití iPhonu předčasně. Pokud chcete těmto problémům předejít, možná by Vám mohla pomoci značková powerbanka Choice! Když se totiž spojí elegantní a moderní design, vznikne powerbanka, která dokáže Váš iPhone nabít 4-5x na jedno nabití. Je zhotovena z hliníku a po stranách zaoblena pro příjemné uchopení. Powerbanka Choice je nyní k dostání s 29% slevou!

iPhone 6s side volume switch FB

Dnes nejčtenější

.