Zavřít reklamu

iPhone letos oslavil 10. výročí od představení, a tak všichni od Applu očekávají, že letošní vlajková loď, prozatím stále označovaná jako iPhone 8, bude skutečně stát za to. Kromě nových funkcí bychom se tak měli dočkat i velké změny designu, čehož by měl Apple dosáhnout především zakřiveným OLED displejem, téměř minimálními rámečky, skleněnými zády a absencí Home Buttonu.

Spekulací ohledně nadcházejícího modelu je skutečně hodně. Některé jsou méně pravděpodobné, ale jiné pochází od spolehlivých zdrojů a analytiků, kteří v minulosti už nesčetněkrát potvrdili, že mají skutečně přesné informace. Zahraniční magazín Cult of Mac se tak těmi nejvěrohodnějšími informacemi inspiroval a vytvořil svůj vlastní koncept iPhonu 8, který nabízí bezdrátové nabíjení (ovšem ne na dlouhou vzdálenost), rozpoznání obličeje jako další způsob autentizace a nakonec i keramické šasi, o kterém se ke konci minulého roku také ve velkém spekulovalo, jelikož Apple představil keramické Apple Watch Edition.

Je otázkou, jak daleko od reality koncept od Cult of Mac je, nicméně iPhone 8 dříve jak v září světlo světa nespatří. Včera jsme sice informovali, že Apple hodlá začít s výrobou chystané vlajkové lodě dříve, něž bylo v minulých letech zvykem, ale to ještě neznamená, že jej i dříve ukáže světu. Společnost se jen připravuje, že o iPhone 8 bude skutečně velký zájem a že výroba modelu se zcela novým displejem a designem bude o něco složitější a tím i pomalejší.

iPhone 8 cult of mac concept FB

Dnes nejčtenější

.