Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Zentries
Zentries využije každý, kdo si chce zapisovat své nápady a myšlenky za pomocí prostého, krásného a elegantního deníku. Vaše zápisy jsou utříděny podle data a mohou být snadno sdíleny (jako jednotlivá stránka nebo jako celý deník).

[appbox appstore id653302264 oldprice=“1,99€“]

LAN Scan HD
S aplikací LAN Scan jednoduše a rychle zjistíte, kdo všechno je připojen na vaší domácí WiFi síť nebo na oblíbenou veřejnou WiFi síť. Aplikace obsahuje všechny informace, které potřebujete. LAN Scan podporuje český i slovenský jazyk.

[appbox appstore id597952879 oldprice=“4,99€“]

BoomBox
BoomBox je ultimátní hudební přehrávač pro jakéhokoliv Soundcloud uživatele, kterému nevyhovuje původní aplikace. BoomBox je jednoduchá a intuitivní, která vám umožní naplno se soustředit na hudbu. Aplikace je jedinečná v tom, že budete mít exkluzivní přístup k Soundcloud bez výdajů a reklam.

[appbox appstore id1177824429 oldprice=“6,99€“]

Call a Taxi Pro
Využíváte často služby taxíků? Hledáte nějakou praktickou aplikaci, díky které bude hledání nějakého taxíku mnohem jednodušší? Pak jste na správné adrese – Call a Taxi vám přináší možnost okamžitě najít taxík, ať už jste kdekoliv. Dnes přinášíme verzi PRO zcela zdarma.

[appbox appstore id308607069 oldprice=“1,99€“]

Smoothly
Smoothly je mobilní aplikací určenou pro relaxaci a redukci stresu a úzkosti. Najdete zde vysoce kvalitní přírodní zvuky, které vám pomohou se lépe soustředit na práci. Vytvořte si příjemnou atmosféru a začněte odpočívat. Aplikace nabízí zvuky moře, lesa, sněhové bouře, deště, řeky, vlaků, ohně a mnoho dalších.

[appbox appstore id1148312559 oldprice=“0,99€“]

QR Scanner
Skenujte, dekódujte a vytvářejte QR kódy ve formě kontaktu, čistého textu, URL, telefonního čísla, sms zprávy, emailové adresy, emailové zprávy, události v kalendáři a mnoho dalšího.

[appbox appstore id550827263 oldprice=“4,99€“]

Royal Defense
Na závěr tu pro vás máme jeden vzrušující příběh o království, ve kterém se neustále bojuje proti velkému množství trollů, kteří chtějí zničit a zabrat vaše území. K tomu, abyste přelstili tyto nestvůry musíte začít stavět obranné věže, trénovat vojáky a učit se mocná kouzla. Neváhejte a pusťte se do boje.

[appbox appstore id590224579 oldprice=“0,99€“]

Drop The Chicken 2
Hledáte nějakou zajímavou hru, která vás zabaví, když se zrovna nudíte? Drop The Chicken 2 je oddechová a plně animovaná, návyková hra plná různých hádanek. Našeho kuřecího hrdinu Chucka zajala zlomyslná opice a tak naše kuře musí překonat různé levely a dostat se ke své přítelkyni. Hra nabízí 100 obtížných a 5 bonusových levelů.

[appbox appstore id987406749 oldprice=“0,99€“]

DisMonster
Děti jsou často fascinovány stíny. Stíny jsou směsí abstrakce a obraznosti, záhadnosti a dětské představivosti. DisMonster je poutavou hrou pro děti, která jim umožní pochopit, odkud se berou stíny a jak zničit stínová monstra.

[appbox appstore id928887355 oldprice=“0,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 180 levelů a unikátní typy jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

Recenze uživatele:
,,Moc chytlavé”

[appbox appstore id937788787 oldprice=“2,99€“]

Chameleon Run
Chameleon Run je unikátní, rychlý a zajímavý autorunner s poutavými barvami. Skákejte, přepínejte a běhejte v překrásných levelech. Úkolem hry je proměnit vaší barvu, která se musí shodovat s barvou země, když běžíte a skáčete. Zní to jednoduše? Vyzkoušejte a uvidíte sami.

[appbox appstore id1084860489 oldprice=“1,99€“]

newapps pexels-photo-249324

Dnes nejčtenější

.