Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

SelfieX
Aplikace SelfieX vám nabízí možnost vytvářet selfíčka s hlavním (zadním) fotoaparátem vašeho iPhonu. Problém nastává v momentě, kdy si otočíte od sebe obrazovku a nevidíte na sebe. Tuto situaci jednoduše vyřeší SelfieX hlasovými navigacemi a pokud bude váš obličej v tom správném úhlu, aplikace vás rovnou vyfotí.

[appbox appstore id970425302 oldprice=“0,99€“]

Coyn
Coyn je aplikací, která vám bude užitečným pomocníkem pro monitorování vašich každodenních výdajů. Coyn vám přináší jednoduchý, bezpečný a stylový způsob, jak si udržet přehled o příjmech a výdajích ve vašem životě. Aplikace podporuje 3D Touch, takže vám umožní přidávat výdaje či příjmy opravdu bleskurychle.

[appbox appstore id1079275652 oldprice=“0,99€“]

Eazy Reminder
Rychlá a snadná cesta k vytváření připomínek – to je Eazy Reminder. Zaznamenávejte si své každodenní úkoly za pomocí svého hlasu. Jednoduché přidávání úkolů a také možnost vybírání různých tónů připomínek.

[appbox appstore id940634950 oldprice=“1,99€“]

Easy Backup
Zálohujte si kontakty za pomocí jednoho poklepání. Kontakty jsou většinou velmi důležitá data ve vašem iPhonu, která se bohužel mohou ztratit. Easy Backup uchová vaše kontakty na bezpečném místě. Své zálohy můžete snadno exportovat na Dropbox, Google Drive nebo email. Aplikace také vyhledá a sloučí duplikované kontakty, odstraní kontakty beze jména či telefonního čísla nebo emailu.

[appbox appstore id921359146 oldprice=“2,99€“]

Outland
Outland je zajímavou aplikací, která vám umožní vytvářet vesmírnou atmosféru přímo ve vašem obýváku. Připojte své iOS zařízení k televizi/Apple TV a začněte si užívat krásu vesmíru. Aplikace přehrává překrásná videa doprovázená příjemnou hudbou, která prohlubuje zážitek z vesmíru.

[appbox appstore id1110715750 oldprice=“0,99€“]

Budget
Chtěli byste mít přehled o tom kam vaše peníze mizí? Budget vám s tím lehce pomůže, jelikož je perfektní aplikací pro rychlou správu vašich financí. Sami si můžete editovat kategorie a budete tak mít přehled, za co vlastně utrácíte.

[appbox appstore id1038093050 oldprice=“2,99€“]

Parent’s timeTable
Parent’s timeTable je užitečnou aplikací pro každého rodiče, který chce mít přehled o škole svého dítěte. Díky aplikaci si nemusíte pamatovat jména učitelů, místnosti, kde výuka probíhá, jména spolužáků a mnoho dalších důležitých detailů. Stačí zaznamenat všechna data do aplikace a máte vystaráno. Veškeré důležité události pro vaše dítě vám budou včas připomenuty.

[appbox appstore id1056635547 oldprice=“0,99€“]

Lists
Máte rádi všelijaké seznamy? Lists je zábavnou barevnou aplikací, která slouží pro správu úkolů a jakýchkoliv seznamů. V případě, že potřebujete produktivní nástroj, na který se můžete vždy spolehnout, tak s Lists rozhodně chybu neuděláte.

[appbox appstore id1035448962 oldprice=“2,99€“]

Stickman Base Jumper 2
Zabalte si svůj padák a skočte dolů z těch nejvyšších budov světa a zažijte skvělé pocity s hrou Stickman Base Jumper 2. Připravte se na seskoky ze slavných budov jako např. Eiffelova věž, Empire State Building a mnoho dalších. Hra nabízí 45 krásných levelů s různou mírou obtížnosti.

[appbox appstore id1178082935 oldprice=“2,99€“]

Merge
Jako asistent věhlasného profesora máte na starosti úklid veškerého nepořádku v jeho laboratoři. Hlídejte si zlomyslné chlapíky, kteří by rádi vypustili viry v laboratoři. Nezapomeňte být doopravdy rychlý, jelikož profesor vám určí limitovaný čas. Hra nabízí 72 levelů, 12 bonusových levelů a zábavnou hudbu a grafiku. První verze je pro všechna iOS zařízení a druhá verze je pouze pro iPad.

[appbox appstore id525960461 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id547089892 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.