Zavřít reklamu

Na začátku ledna jsme psali o tom, že se Apple vrhl do velké rekonstrukce svého ikonického Apple Store na 5. Avenue v New Yorku. Obchod má být několik měsíců uzavřen z důvodu rozsáhlé rekonstrukce, která má značně přepracovat veškerý prostor uvnitř. Moc se o této rekonstrukci neví, jelikož Apple své plány tají. S nějakými novými informacemi však přišel server Bloomberg, který se dokázal dostat k exkluzivním zákulisním informacím, které pochází od ředitele společnosti Boston Properties, která spoluvlastní prostory, ve kterých se Apple Store na 5. Avenue nachází. 

Podle ředitele Boston Properties, Douglase Lindeho, se celé prostory zvětší na více než dvojnásobek původní podoby. Před rekonstrukcí se obchod rozkládal na téměř třech tisících metrech čtverečních. Po rekonstrukci se však prostory rozrostou na více než sedm tisíc metrů čtverečních.

Apple prý částečně využije okolní prostor v budově, který v současné době není aktivně využíván. Plány na toto rozšíření se údajně řeší již více než rok, dlouhou dobu se ovšem nevědělo, kdo má o tyto prostory zájem, jelikož společnost Boston Properties odmítala identitu zájemce zveřejnit. Nově zrekonstruovaný Apple Store prý bude naprosto jedinečný jak co se týče architektury, tak samotného prostoru uvnitř, který má být doslova gigantický. Kdy Apple svůj obchod na 5. Avenue znovu otevře, se zatím neví.

Apple 5. Avenue

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.