Zavřít reklamu

Na podzim vyšla dlouho očekávaná novinka s názvem Super Mario Run a že by šlo o nějakou velkou pecku, se příliš říct nedá. Už od počátku hru provází mnoho kontroverzí. Ať už jde o platební model, který totálně popírá funkci rodinného sdílení, nebo o samotnou cenu nebo dokonce o úroveň obtížnosti, která mnohým přijde prachsprostě nízká. Super Mario Run tak není takovou peckou, jakou v Nintendu pravděpodobně očekávali. Akcie společnosti na to také adekvátně zareagovaly. I přes všechna negativa se ovšem jedná o nesmírně populární hru, která překonala několik rekordů a vydělala hromadu peněz. 

Nintendo dnes zveřejnilo zajímavá data o tom, jak moc je hra finančně úspěšná. Do dnešního dne si jí stáhlo více než 78 milionů zákazníků a od spuštění se jí podařilo vydělat 53 milionů dolarů. Podle informací ze studia si tak hru zaplatilo něco málo přes 5% zákazníků, kteří si ji stáhli. Společně s těmito informacemi pak hra dostala nový zásadnější update, který přidává nový herní režim.

Pokud vám hra jako taková přijde obtížná, díky dnešní aktualizaci bude zase o něco jednodušší. Vývojáři totiž přidali nový „Easy Mode“, který odstraní časový limit pro jednotlivá kola a nabídne v podstatě nekonečné množství životů. Hráči si tak budou moci vychutnat každý level do sytosti bez toho, aniž by byli hnáni časovým limitem a omezeným počtem životů. Další novinky najdete v changelogu.

super-mario-run-fb

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.