Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Thermox
Ať už jste kdekoliv, tak Thermox vám zobrazí lokální venkovní teplotu na vašem Macu, takže nikdy už neopustíte domov nepřipraveni. Aplikace vám tedy zobrazí kolik stupňů je venku, klimatické podmínky a pro srovnání také teplotu, která byla předchozí den. Můžete si zvolit ze stupňů Celsia (°C), Fahrenheita (°F) a Kelvina (K).

[appbox appstore id865942517 oldprice=”2,99€”]

Elmedia Player GO
Elmedia Player GO je přehrávač, který podporuje širokou škálu různých video i audio formátů, včetně FLV, MP4, MOV, AVI, MP3, M4A, WMA, AAC a AC3. Tato aplikace je naprosto jednoduchým nástrojem pro přehrávání všemožných formátů. Nabízí možnost otáčení, převrácení videí, editování titulků, možnost zpomaleného/zrychleného přehrávání, vytváření vlastních playlistů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id963757353 oldprice=”12,99€”]

Enigmatis 2
Uběhl rok od událostí v Maple Creek. Posledních pár měsíců detektivní vyšetřovatelka byla na horké stopě démonického kazatele, se kterým bojovala před rokem. Bohužel zatím je stále o krok napřed. Vyšetřovatelka doufala, že ukončí pronásledování v lesích Severní Karolíny. Ale stejně jako kolikrát předtím stopa vychladla..

[appbox appstore id886117959 oldprice=”6,99€”]

Time Mysteries 2
Cestujte časem a změňte směr své historie. V roce 1830 mladá guvernantka Ester dostala dopis, který navždy změnil její život. Teta ve zprávě píše, že rodiče Ester, které nikdy nepoznala, jí zanechali dědictví – panské sídlo v Londýně. Ester brzy pozná, že tato rezidence je opuštěná a strašidelná. Ester okamžitě začne prozkoumávat sídlo a pomalu začíná objevovat rodinná tajemství. Odhalí, že po mnoho století členové rodiny zkoumali možnost cestování v čase. Ester nalezne podivný objekt, který potvrzuje mimořádné rodinný odkaz. V tomto okamžiku začíná její dobrodružství. Změní směr rodinné historie a vyřeší rodinnou starověkou záhadu?

[appbox appstore id889863316 oldprice=”6,99€”]

Gravity Badgers
Vstupte do dobrodružství s jezevcem Kapitánem T Baybackem, který se odvážil do smrtících hlubin dalekého vesmíru, aby zachránil svou rodinu, přátele a celý vesmír před hrozbou strašného Evil Honey. Vrhněte se gravitace planety, uhýbejte asteroidům a neústupným smrtícím šéfům ve více než 140 levelech.

[appbox appstore id688815305 oldprice=”0,99€”]

Slevy her pro Mac na Steamu:

The Witcher: Enhanced Edition Director’s Cut
[appbox steam simple 20900 oldprice=“9,99€“]

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition
[appbox steam simple 20920 oldprice=“19,99€“]

Shadow Warrior Classic Redux
[appbox steam simple 225160 oldprice=“9,99€“]

Master Reboot
[appbox steam simple 251850 oldprice=“13,99€“]

Orbital Gear
[appbox steam simple 298520 oldprice=“6,99€“]

newapps pexels-photo

Dnes nejčtenější

.