Zavřít reklamu

Už se vám někdy stalo, že jste si ke svému počítači/notebooku připojili nějaké externí zařízení, které vám váš stroj zkratovalo a nenávratně poškodilo? Uvařené porty na základní desce nejsou žádná legrace a většinou s sebou vezmou i zbytek komponent na desce. Tyto problémy obvykle způsobuje nekvalitní (nebo neoriginální) příslušenství, které nebylo řádné ozkoušeno, nebo je prostě a jednoduše nekvalitně vyrobené. Společnost Satechi přišla s novým produktem, který právě takovémuto potenciálnímu zkratování, a následnému poškození MacBooku, zabrání. Produkt se jmenuje USB-C Power Meter a v prodeji je za necelých třicet dolarů. 

V praxi se jedná o malý adaptér s displejem, který připojíte do portu na svém MacBooku (v tomto případě se jedná o USB-C verzi pro MacBook Pro). Zařízení je schopné odhalit poškozené kabely, nabíječky či jiné příslušenství, které byste si jinak připojovali rovnou do vašeho počítače. USB-C Power Meter měří napětí, proud a úroveň elektrického náboje v zařízení, které skrze něj prochází. Naměřená data jsou jasně čitelná na displeji a vy tak můžete v reálném čase vidět, zda-li se v připojeném příslušenství nachází nějaký problém.

Za pomocí tohoto adaptéru tak můžete velmi snadno odhalit nefunkční nabíječky, poškozené kabely či nekvalitní neoriginální příslušenství. Satechi USB-C Power Meter je k dispozici na Amazonu, v současné době se slevou 5 dolarů.

satechi_power_meter

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.