Zavřít reklamu

V jedné z posledních aktualizací aplikace Instagram, představila společnost dvě nové funkce. Ta vyšla pod označením 10.0 v listopadu a zmíněnými novinkami byla možnost posílat mizející fotky jako na konkurenčním Snapchatu a nově bylo možné v Instagram Stories vysílat živě video. Právě druhá novinka však byla více než 2 měsíce dostupná pouze ve Spojených státech. To se nyní změnilo a Instagram zpřístupnil možnost live streamů celosvětově.

Pokud používáte Instagram pravidelně, určitě se vám v posledních dnech alespoň jednou zobrazilo upozornění o tom, že někdo právě vysílá živě. Na první pohled se může jednat o šikovnou funkci, jelikož byste se o vysílání jinak dozvěděli jedině tak, že byste přímo viděli ve Stories ikonu live streamu dané osoby. Jestliže však sledujete hodně lidí, které jsou aktivní, může vám upozornění přijít i několikrát za den, což už nemusí všem vyhovovat. Na takové uživatele však Instagram myslel, jelikož se dají upozornění vypnout.

Jak na Instagramu vypnout otravná oznámení o živých vysíláních lidí, které sledujete

  1. Otevřete aplikaci Instagram.
  2. V pravém dolním rohu klikněte na ikonu, která vás přenese na váš profil.
  3. V pravém horním rohu klikněte na ikonu nastavení.
  4. Nyní zvolte „Nastavení nabízených upozornění“.
  5. V sekci Živá vysílání upozornění vypněte.

Od této chvíle vám nebudou na vaše zařízení chodit upozornění o tom, že někdo začal živě vysílat. Pokud budete chtít upozornění opět aktivovat, stačí se vrátit zpátky do nastavení a notifikace zapnout.

instagram-mizejici-fotky-fb

Dnes nejčtenější

.