Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Days
Days je soukromý fotožurnál, do kterého si můžete zapisovat vzácné momenty z vašeho života. Opatrujte si své nezapomenutelné vzpomínky, ke kterým se vždy můžete vrátit. Vzpomínky můžete doplnit fotkami a hashtagy. Samozřejmostí je ochrana za pomocí hesla nebo Touch ID. Zálohovat své vzpomínky můžete za pomocí iCloud nebo Dropbox.

[appbox appstore id1114430546 oldprice=“0,99€“]

Survivalpedia
Survivalpedia je praktickou aplikací, která obsahuje různé druhy příruček pro přežití a další užitečné informace. Můžete zde najít tisíce stránek a ilustrací  pro přežití v přírodě, první pomoci, parašutismu a uzlů či horolezectví, maskování, sebeobrany, vojenských operací a mnohem víc! Heslo této aplikace – buďte připraveni na cokoliv.

[appbox appstore id377726228 oldprice=“3,99€“]

Currency Converter
Currency Converter je spolehlivou a přehlednou aplikací, která vám pomůže rychle zjistit, jak je na tom směnný kurz po světě. Aplikace podporuje většinu světových měn a lehce si můžete vyhledat vámi žádanou měnu za pomocí názvu, kódu nebo země. Currency Converter může být použit i offline. Aplikace podporuje český jazyk.

[appbox appstore id998333296 oldprice=“1,99€“]

air radio
Air radio přináší rychlou a jednoduchou cestu, jak poslouchat tisíce rádiových stanic a dalších audio streamovacích služeb na vašem iPhonu, iPadu či iPodu Touch. Stáhněte si tuto aplikaci ještě dnes a prohlížejte si velké množství různých stanic. Rádia můžete třídit podle žánrů – hudba, povídání, sport a zábava. S air radio máte přístup k více než 30 000 rádiových stanic.

[appbox appstore id546375442 oldprice=“0,99€“]

Kool
Kool je prostou a efektivní aplikací, která dokáže proměnit hlasový projev na text během okamžiku. Aplikace nabízí minimalistické a krásné uživatelské rozhraní. Kool podporuje český jazyk.

[appbox appstore id604402024 oldprice=“3,99€“]

Birthdate
Birthdate je přehlednou a designově povedenou aplikací, která se zaměřuje na narozeniny vašich blízkých. Do Birthdate si můžete přidat své kontakty nebo manuálně přidat jednotlivá jména. Nikdy se vám už nestane, že zmeškáte narozeniny rodinných příslušníků či přátel.

[appbox appstore id1028056917 oldprice=“0,99€“]

Translator Pro
Jednoduchá, elegantní aplikace, která vám umožní překládat zvolený text do/z 40 jazyků. Své přeložené texty můžete posílat emailem či sdílet na sociálních sítích. Aplikace nabízí možnost nadiktování textu namísto psaní a vyhledávání v historii překládaných textů.Translator Pro podporuje český jazyk.

[appbox appstore id921522056 oldprice=“3,99€“]

File Manager & Virtual USB
Aplikace promění váš iPhone či iPad na virtální USB disk a umožní vám snadno převádět jakýkoliv soubor mezi iOS zařízením a Macem. Převeďte rychle a jednoduše fotky, videa, dokumenty a další soubory. Aplikace nabízí také heslovou ochranu vašich souborů. File Manager je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id1095142462 oldprice=“3,99€“]

Fake Location
Potřebovali byste předstírat, že jste někde, i když tam vůbec nejste? Fake GPS Location vám s tím rozhodně pomůže. Předstírejte, že máte zrovna v práci přesčas, i když večer trávíte v baru – fantazii se meze nekladou. Aplikace vám umožní označit místo, kde se máte nacházet.

[appbox appstore id1184800251 oldprice=“0,99€“]

Stickman Downhill
Stickaman Downhill je ultra realistická a rychlá akční hra, která vás vezme do strhujících prostředí. Vyberte si z více než 15 motorek a projeďte se v zajímavých lokalitách. Každá motorka má vlastní ovládání, fyziku a realistické zvuky.

[appbox appstore id739117893 oldprice=“1,99€“]

Deep Town
Je přelom století – čas skvělých pokroků a zářících nadějích. Po přísném pohovoru a slíbeném úžasném platu je mladý inženýr pozván, aby pracoval v Deeptown. Muž předpokládal, že to bude skvělá pracovní příležitost a dorazil do Deeptownu. Při příjezdu však najde malou holčičku, která mu řekla, že je zde upír, který se schovává v tomto opuštěném městě. Nového návštěvníka zanedlouho pokouše a inženýr se stane také upírem. Brzy vyjde najevo, že byl najatý jen kvůli své velmi lahodné krevní skupině. Pomozte ho vyléčit, setkejte se s nejstarším upírem a především najděte cestu zpět do reálného světa. První verze je pro iOS, druhá verze jen pro iPad.

[appbox appstore id1047236207 oldprice=“4,99€“]

[appbox appstore id1047236218 oldprice=“6,99€“]

newapps pexels-photo-105254

Dnes nejčtenější

.