Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Songbot
Songbot je výkonný nástroj, který dokáže vyhledat písničku, kterou si chcete poslechnout, na jakékoliv rádiové stanici na světě. Stačí napsat název skladby nebo jméno umělce a můžete začít okamžitě poslouchat. Také si můžete vybrat ze seznamu písní, které se nyní přehrávají ve světových rádiích. Nemusíte se bát, aplikace neobsahuje žádné reklamy nebo skryté platby.

[appbox appstore id846531304 oldprice=“1,99€“]

Spher
Uvítali byste aplikaci, která by obsahovala všechny sociální sítě? Výborně, jelikož Spher nabízí např. Instagram, Facebook, Pinterest, Linkedin, Twitter, YouTube a mnoho dalších.

[appbox appstore id1095567001 oldprice=“1,99€“]

AdBlock
AdBlock je klasickou aplikací, která vám zablokuje přístup k reklamám na vašich iOS zařízeních. AdBlock spolupracuje s každou aplikací nejen se Safari. Za pomocí aplikace se zbavíte otravných vyskakujících reklam. Začněte chránit své soukromí a zrychlete své zařízení. Můžete si vytvořit seznam blokovaných domén a synchronizovat je mezi všemi zařízeními, které využívají iCloud.

[appbox appstore id691121579 oldprice=“1,99€“]

AutoFormula
AutoFormula je velmi zajímavou aplikací, která nabízí kalkulačku a kolekci vzorců. Aplikace přináší popis vzorců (včetně obrázků) a možnost spočítat výsledek na základě hodnot, které jste zadali.

[appbox appstore id582686498 oldprice=“1,99€“]

Long picture
Aplikace dokáže spojit více obrázků do jednoho dlouhého obrázku (HD). Long picture podporuje screenshoty z webových stránek a emailů.

[appbox appstore id1187668308 oldprice=“0,99€“]

Hamado Music
Chtěli byste jiný hudební přehrávač než vám vaše iOS zařízení nabízí? Hamado Music je zajímavý hudební přehrávač, který nabízí mnoho funkcí (např. přehrávání na pozadí, vytváření vlastních playlistů, vyhledávání hudebních umělců, alb, žánrů, vytváření složek).

[appbox appstore id1086509035 oldprice=“0,99€“]

RecogNow
RecogNow vám umožní konvertovat obrázky na textové soubory za pomocí tří jednoduchých kroků. Po konvertování můžete snadno sdílet textový soubor emailem nebo na sociálních sítích.

[appbox appstore id699839056 oldprice=“0,99€“]

[Steps]
 Ve hře [Steps] budete používat své prsty, abyste mohli projít po určitých cestách, na kterých se objevují různé objekty a mají odlišné barevné schémata. Budete získávat jedinečné  zkušenosti díky tomu, jak se po nich budete procházet. Po cestě budete sbírat nějaké pohlednice. Užijte si zábavu se svými prsty na cestě.

[appbox appstore id706979973 oldprice=“0,99€“]

ikona pexels-photo-97852

Dnes nejčtenější

.