Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

YepNoteS
YepNoteS je intuitivní a jednoduchou aplikací, která se zaměřuje na vytváření připomínek a psaní poznámek. Vytvářejte také poznámky za pomocí hlasového diktování přes Apple Watch. Lehce si můžete své poznámky zálohovat přes iCloud. Spravovat své poznámky můžete i přes Apple Watch.

[appbox appstore id668384667 oldprice=“1,99€“]

mycl
Velmi užitečná aplikace, která vám poskytne adresu vaší nynější pozice v notifikačním centru na vašem iPhonu, iPadu či Apple Watch.

[appbox appstore id933916280 oldprice=“0,99€“]

Where To Go? Pro
A máme tu další užitečnou aplikaci, která vám umožní vyhledat ta nejzajímavější místa v určité lokalitě. Hledáte nejbližší bar, obchod s potravinami, lékárnu či památku? Where To Go? vám rozhodně pomůže. Až si vyberete konkrétní místo, tak pak vás aplikace rovnou na dané místo dovede.

[appbox appstore id294865266 oldprice=“0,99€“]

Loud
Hledáte alternativu k defaultnímu hudebnímu přehrávači ve svém iOS zařízení? Loud je alternativním hudebním přehrávačem pro Apple Music a knihovny iTunes. Aplikace vám přináší ten nejlepší možný hudební zážitek na vašem iOS zařízení.

[appbox appstore id1075155206 oldprice=“2,99€“]

Daily Tracker+
Daily Tracker+ vám umožní zapisovat si poznámky, vytvářet seznamy a sledovat všelijaké věci ve vašem životě jako např. čas, cvičení, výdaje, kalorie, váhu – prostě cokoliv co vás napadne. Kouzlo této aplikace spočívá právě v nepřeberném množství aktivit, které můžete sledovat a také v jednoduchosti a krásném designu. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoká, takže neváhejte využít tuto nabídku.

[appbox appstore id306026134 oldprice=“19,99€“]

SaveAgram
Za pomocí SaveAgram si můžete snadno stáhnout videa a fotky z Instagramu. Stačí vložit konkrétní odkaz Instagramu, poklepat na ,,Download Instagram” a video či fotka je uložena. Obsah najdete uložený ve složce Fotky. Aplikace vám umožní stáhnout videa také v HD kvalitě.

[appbox appstore id1123854936 oldprice=“1,99€“]

Timering
Chtěli byste zlepšit své denní návyky, práci, učení a sportovní aktivity? Timering je časovačem, který vám umožní měřit vaše aktivity, ukládat a opakovaně využít vaše odpočítávání a stopky. Aplikace nabízí krásné a přehledné uživatelské prostředí a mnoho dalších funkcí.

[appbox appstore id1175068774 oldprice=“0,99€“]

Sketch Calendar
Nechcete využívat klasický kalendář a naopak si chcete trochu pohrát při plánování událostí? Vyzkoušejte Sketch Calendar. Aplikace nabízí zábavnou a unikátní formu tradičního kalendáře, ve které si můžete vlastnoručně nakreslit, co vlastně vás v daný den čeká. Jednoduše si kreslete, označujte a vyblbněte se s Sketch Calendar.

[appbox appstore id950133189 oldprice=“3,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 180 levelů a unikátní typy jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

Recenze uživatele:
,,Jedním prstem ovladatelná geniální strategická bitva typu boje jako v Heroes of might and magic. Navíc multiplayer. Miluju”

[appbox appstore id827101160 oldprice=“2,99€“]

The Detail
The Detail je kriminální adventura zasazená do moderního města v Americe. Hráč ovládá detektiva, který vyšetřuje brutální vraždu v podsvětí a polepšeného kriminálníka, který se pokouší chránit svou rodinu. Hráč je nucen vytvářet těžká rozhodnutí a vypořádat se s následky, který z nich vyplývají.

[appbox appstore id946016940 oldprice=“2,99€“]

Angry Birds Space
Hru Angry Birds není potřeba moc představovat, jelikož pravděpodobně neexistuje osoba, která by o této hře alespoň neslyšela. V této verzi Space musíte ve vesmíru zabít co nejvíc zelených prasátek. Zahrajte si přes 300 mezihvězdných levelů na 10 planetách. První verze hry je pro iPhone a druhá verze podporuje pouze iPad.

[appbox appstore id499511971 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id501968250 oldprice=“2,99€“]

iPhone 7 apps

Dnes nejčtenější

.