Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Guardify
Unavuje vás pamatovat si různé přihlašovací údaje? Guardify nabízí řešení. Aplikace uchová všechny soukromé informace a důležité soubory na jednom místě – za jedním heslem. Zadané informace jsou synchronizovány přes všechna Apple zařízení. Guardify je bezpečná, pohodlná a snadno použitelná aplikace.

[appbox appstore id1179738125 oldprice=“9,99€“]

Socium widget
Chtěli byste mít možnost psát příspěvky na určité sociální sítě přímo z vašeho widgetu? Socium widget vám snadno umožní psát příspěvky přímo na Facebook a Twitter. Stačí přejít na oznamovací centrum a začít psát.

[appbox appstore id1011763988 oldprice=“0,99€“]

Rocket Video
S Rocket Video můžete prohlížet web a streamovat jakékoliv webové video na vašem Roku připojený k televizi a můžete dokonce ukládat videa a prohlédnout si je později. Rocket je také plně vybavený souborový správce, který vám umožní uchovávat soubory na vašem iOS zařízení. Můžete přehrávat/prohlížet uložené soubory přímo na vašem zařízení (offline) nebo převádět je do vašeho počítače a mnoho dalšího.

[appbox appstore id357555848 oldprice=“0,99€“]

VigTask
VigTask je chytrým organizátorem pro všechny vaše úkoly. Aplikace podporuje různorodé kategorie pro úkoly a barevné kódování. Můžete propojit aplikaci s kontakty pro snadné sdílení. Svá data můžete automaticky či manuálně zálohovat na Google Drive nebo Dropbox.

[appbox appstore id1046374518 oldprice=“0,99€“]

RadioApp
Poslouchejte rádiové stanice z celého světa. Vybrat si můžete z více než 25 000 stanicí. Do RadioApp neustále přibývají další rádiové stanice, ze kterých si můžete vybrat.

[appbox appstore id907236684 oldprice=“1,99€“]

Smart Merge
S pomocí Smart Merge můžete vyhledat a propojit duplikované kontakty. Aplikace dokáže odstranit kontakty, které nemají žádné jméno či telefonní číslo a zálohuje vám všechny vaše kontakty (Dropbox, Google Drive, email).

[appbox appstore id519076307 oldprice=“3,99€“]

Open Bar!
Open Bar! je svěží puzzle hra s příchutí koktejlů. Prozkoumejte nekonečný proud návykových puzzlů, získejte odměny a odemkněte nové koktejly.

[appbox appstore id1065519317 oldprice=“2,99€“]

MovieSpirit
Chcete si vytvořit vlastní film? Chcete být producentem, režisérem a zároveň i hercem? V aplikaci MovieSpirit můžete všechny tyto role jednoduše zastat. Díky této aplikaci můžete kombinovat videa, fotografie, hudbu, text a hlasové nahrávky. MovieSpirit vám také umožní do vašich filmů přidat různé efekty a animace.

[appbox appstore id1020541183 oldprice=“1,99€“]

Hand Shadow Guide
Hand Shadow Guide je užitečnou aplikací, která vám nabízí 100 zvířecích stínů. Buďte kreativní a hrajte si se svými dětmi.

[appbox appstore id435412369 oldprice=“1,99€“]

Color Accent
Color Accent je výbornou aplikací na okamžitou editaci vašich snímků. Vybrat si můžete neomezený počet odstínů barev, se kterými se můžete vyřádit na svých fotkách. Pohrajte si s barvami vašich snímků a sdílejte své výtvory na sociálních sítích.

[appbox appstore id453170202 oldprice=“0,99€“]

MORPH
MORPH je roztomilé malé stvoření, které pohání snaha zvolit si světlo a utéct z tmavého světa. Při hledání cesty ze svého temného čtvercového světa musí řešit velmi záludné puzzle hry. Pomůžete MORPHOVI vyřešit náročné úkoly a zároveň se opatrně vyhnout záludným překážkám, které by jistě vedly k upřímně hrozivé smrti?

[appbox appstore id949695709 oldprice=“0,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 180 levelů a unikátní typy jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

[appbox appstore id890932971 oldprice=“1,99€“]

The Blocking Dead
The Blocking Dead  je fyzikální hra, ve které lehce prověříte své logické myšlení a rychlé reakce. Co je cílem hry? Stačí zničit zombíky a nezapomenout, že nesmíte nechat Mozky spadnout dolů. Buďte rychlí, ale sledujte kam vlastně poklepáte, jelikož by se mohlo snadno stát, že zničíte Mozek nebo spustíte nějakou bombu. Hra nabízí 70 levelů (vývojáři slibují jejich nárůst), originální vizuální efekty, jedinečný soundtrack, který je inspirovaný zombíky, zábavné zvukové efekty a mnoho dalšího.

[appbox appstore id867733591 oldprice=“1,99€“]

Dnes nejčtenější

.