Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Pic Instant Collage
Pic Instant Collage Live 360 Pro je výkonný foto editor, který vám umožní vytvářet překrásné koláže za pomocí vašich snímků, vtipných nálepek a různých druhů písma. Aplikace nabízí více než 265 klasických rozvržení fotek (až 10 snímků), více než 225 fontů (možnost rotace písma, změna barvy apod.), více než 275 filtrů a 570 samolepek.

[appbox appstore id1130707891 oldprice=“1,99€“]

YConvert PRO
YConvert PRO nabízí tu nejrychlejší možnost, jak konvertovat různé jednotky. YConvert konvertuje stovky různých jednotek v rozličných kategoriích, např. úhly, energie, sílu, délku, tlak, hmotnost, rychlost, teplotu, čas a mnoho dalšího. YConvert je velmi rychlou, přesnou a intuitivní aplikací. Aplikace také obsahuje vestavěnou kalkulačku.

[appbox appstore id725299403 oldprice=“8,99€“]

Extreme Week Calendar
Pokud hledáte náhradu za nativní aplikaci kalendáře v iOS a chcete něco odlišného, pak by Extreme Week Calendar mohla být aplikace, kterou hledáte. Nabízí samozřejmě pokročilé funkce jako přesouvání nebo kopírování událostí, synchronizaci s Google nebo iCloud kalendářem a vše ukazuje tak trochu jinak než ostatní aplikace se stejným účelem.

[appbox appstore id555336524 oldprice=“1,99€“]

Dogo
Nikdy nesmíte zapomenout, že psa nestačí pouze fyzicky unavit, ale je také důležité nezapomenout na mentální stimulaci. Co dělá ze psa nejlepšího přítele člověka? Je to jejich schopnost pochopit nás a komunikovat s námi. Zlepšete komunikaci se psem prostřednictvím aplikace Dogo. Aplikace nabízí denní trénink pro vás i vašeho psa. Program je založený na pozitivním tréninku. Dogo nabízí více než 20 různých triků, které jsou doplněny ilustracemi a popisem (bohužel zatím jen v angličtině a litevštině).

[appbox appstore id1153294767 oldprice=“1,99€“]

Cipher
Cipher je zajímavou aplikací, která vám umožní zašifrovat zprávy a odeslat je svým přátelům. Vaši přátelé také musí mít tuto aplikaci staženou, jinak zprávu nerozluští. Aplikace je dostupná také na macOS.

[appbox appstore id1084223718 oldprice=“3,99€“]

PostBot 3
PostBot 3 vám napoví, kdy je nejvhodnější doba pro přidání příspěvku na Instagram. Aplikace určí ty nejlepší hodiny na základě vašeho publika. Chcete, aby byl váš účet na Instagramu velmi sledovaný? Často se vám stává, že plánujete přidat pár příspěvků během dne a pak na to zapomenete? Přemýšlíte nad tím, kdy je nejlepší čas na přidávání příspěvků? PostBot 2 vám nabízí perfektní řešení. Aplikace vám připomene, že je načase přidat příspěvek, analyzuje váš účet a určí nejlepší hodiny.

[appbox appstore id1116022357 oldprice=“27,99€“]

Pocket Anatomy
Hledáte anatomii do kapsy? Pocket Anatomy je velmi praktickou aplikací pro všechny, kteří se chtějí dozvědět trochu víc o lidském těle. Prohledejte přes 1000 anatomických struktur, např. vazy, šlachy, tepny, žíly, orgány. Procházejte lidské tělo podle vrstev, včetně kůže, kostry, pojivových tkání, svalů a mnoho dalších. Neváhejte se stažením, u této aplikace je možné, že brzy naskočí za plnou cenu.

[appbox appstore id388633565 oldprice=“14,99€“]

Relax Rain
Relax Rain nabízí snadnou cestu, jak si užít relaxaci a uklidňující zvuky deště. Otevřete aplikaci a zvuky se automaticky začnou přehrávat, takže můžete relaxovat, meditovat nebo dělat cokoliv jiného. Aplikace nabízí zvuky v HD kvalitě – déšť v lese, lehký deštík, bouře, vítr a déšť a mnoho dalších. Zůstaňte v pohodě a odolávejte stresu.

[appbox appstore id918969733 oldprice=“1,99€“]

Running For Weight Loss
Žádné výmluvy. Zhubněte rychle. Running For Weight Loss je skvělou aplikací pro (nejen) běhání. Sledujte své běhání či jízdu na kole přes GPS, přidejte se k různým výzvám a porovnávejte své výsledky se svými přáteli. Sledovat můžete prakticky jakékoliv aktivity – chůze, běh, jízdu na kole a cokoliv dalšího. Nastavte si své vlastní cíle – máte v hlavě cíl v podobě nějaké vzdálenosti, váhy nebo tempa? S aplikací to dokážete.

[appbox appstore id1170046009 oldprice=“1,99€“]

Brave Guardians
Brave Guardians je epická 3D akční obranná hra, která vypráví příběh čtyř hrdinů (Pepo, Tiko, Zagi & Rapu) a každý z nich má neobyčejné schopnosti a dovednosti. Buďte připraveni na skvělé dobrodružství a ubraňte svůj svět před krutými démony. Hra nabízí dva herní režimy (Campaign and Guardian), 4 odlišné světy, přes 22 unikátních levelů s 3D prostředím, více než 30 nepřátel a mnoho dalšího.

[appbox appstore id834649910 oldprice=“1,99€“]

Minimal Maze
Minimal Maze je minimalistická puzzle hra, se kterou si užijete mnoho zábavy. Hra nabízí 90 levelů, při kterých si pěkně procvičíte mozkové závity a budete rozvíjet své kreativní myšlení.

[appbox appstore id1038091679 oldprice=“0,99€“]

Warp Shift
Warp Shift je jedinečnou puzzle hrou, která vás vezme na zázračnou cestu, která vyzývá vaší mysl a stimuluje vaše smysly. Proveďte malou holčičku Pi a jejího kouzelného průvodce tajemným a krásným světem. Prožijte si krásné vizuální efekty, zábavné hádanky a neobvyklé zvuky.

[appbox appstore id1087286731 oldprice=“2,99€“]

Watch out Zombies!
Dostaňte se přes silnici, podzemní cestu a trávu co nejdál a dejte si velký pozor na šílené zombie řidiče. Nicméně to není úplně všechno, také se na cestě vyskytují zombíci, kteří vás chtějí zajmout. Můžete si vybrat, zda budete hrát za chlapce nebo dívku. Hra nabízí  7 různorodých zombíků, 25 levelů a mnoho dalšího. Donuťte auta přejet zombíky nebo je přinuťte spadnout do podzemního tunelu.

[appbox appstore id1091811442 oldprice=“1,99€“]

newapps pexels-photo-199021

Dnes nejčtenější

.