Zavřít reklamu

Před dvěma dny oslavil první iPhone již 10. narozeniny. Drtivá většina Apple fanoušků na něho vzpomíná jako na jeden z nejinovativnějších produktů v posledních letech. První iPhone byl nejen nadčasový svými funkcemi technologiemi a jednoduchostí, ale také designem, za který by se ani po deseti letech nikdo nestyděl a naopak by někteří uvítali, kdyby dnešní telefony od Applu vypadaly právě jako iPhone 2G.

Pokud mezi ně patříte i vy a máte nový iPhone 7 Plus, tak pro vás mám dobrou zprávu. Společnost Grafixpressions totiž představila k 10. výročí představení iPhonu nový skin (polep), který promění nejnovější telefon od Applu v ten nejstarší. Jedná se o limitovanou edici, která je dostupná jen ve stříbrné barvě a jen na stránkách Grafixpressions. Špatnou zprávou je, že je dostupný jen ve variantě pro větší iPhone 7 Plus. Variantu pro základní model s displejem o velikost 4,7″ bohužel Grafixpressions nenabízí.

Skin stojí $6 (cca 154 Kč) a na $10 (cca 257 Kč) vás vyjde základní doprava do České republiky nebo na Slovensko. Dohromady vás tedy polep vyjde na 410 Kč. Pokud si objednáte jen jeden kousek, tak se díky nízké ceně i relativně levnému poštovnému vyhnete placení daně i cla u nás na celnici.

iphone-7-plus-skin-prvni-iphone-2g-fb

 

Dnes nejčtenější

.