Zavřít reklamu

Dalo se očekávat, že se ke včerejšímu desetiletému výročí, od prvního představení původního iPhonu, na webu objeví mnoho rozhovorů týkajících se právě tohoto revolučního telefonu. Vyjádření Tima Cooka jsme vám přinesli zde a bylo nad slunce jasné, že se k výročí vyjádří také marketingový ředitel Applu Phil „Courage“ Schiller. Phil Schiller byl během včerejšího dne velmi aktivní a na webu se tak objevilo mnoho informací, které sdělil médiím. V podstatě zopakoval to, že to nejlepší iPhone teprve čeká a přidal k tomu další marketingová pozlátka, jak se pro PR ředitele sluší a patří. 

Jedním z hlavních témat, kolem kterých se Schillerovi rozhovory točily byl fakt, že většina reakcí na nové iPhony byla velmi vlažná a recenzentům/uživatelům přijde nový telefon vyloženě nudný. S tímto tvrzením Phil Schiller zásadně nesouhlasí a dokonce se podělil o to, proč lidé mající tento názor nemají pravdu.

Podle Schillera mohou za zklamání uživatelů jejich přehnaná očekávání. Od nových iPhonů prý očekáváme obrovské skoky kupředu a nejsme tak schopni adekvátně ocenit jemná vylepšení, která jsou velmi znatelná, avšak na první pohled tolik nebijí do očí. Schiller si myslí, že pokrok u posledních modelů je větší, než byl z počátku. Jako příklady uvádí obrovský vývoj displejů, fotoaparátů a systému jako takového.

Dále Schiller odpovídá na otázku, jak vidí budoucnost Applu, potažmo iPhonů obecně. Uvádí, že doufá, že až se uživatelé za 50 let podívají na současné stroje, budou s podivem sledovat jak se za prvních 10 let vyvinuly, stejně tak jako uznají obrovský posun, který je teprve čeká. Schiller současný stav iPhonu přirovnává k první minutě sportovního utkání. Vývoj je teprve na začátku, všichni se pomyslně „rozkoukávají“ a to hlavní je teprve před námi. Kompletní (a dlouhý) rozhovor si můžete přečíst zde.

phil-schiller fb

Zdroj: BGR

Dnes nejčtenější

.