Zavřít reklamu

Je to jen pár dnů, co jsme vám ukázali, jak v iMessage na iOS 10 odesílat zprávy s bublinovými efekty a s efekty přes celou obrazovku. Někteří z vás ale mohli narazit i na to, že občas se efekt přes celou obrazovku pošle automaticky. Nové iMessage totiž na základě slov, která napíšete, poznají, že někomu přejete šťastný nový rok nebo všechno nejlepší k narozeninám a aby zpráva nebyla jen strohá, automaticky k němu přidají i efekt přes celou obrazovku.

Fráze, kterými efekty automaticky aktivujete, jsou celkem 3. Pokud jste někomu na Silvestra přáli šťastný nový rok přes iMessage, pak jste jistě narazili na první frázi – „Šťastný nový rok„. Existují ale ještě další dvě a to jsou „Všechno nejlepší k narozeninám“ a „Blahopřeji„. Snažil jsem se objevit i další fráze, ale bohužel žádná další slova nebo slovní spojení efekty automaticky neaktivovaly. Můžeme tedy jen doufat, že Apple v některé z následujících aktualizací systému nějaké přidá. Pokud náhodou víte o nějaké frázi, kterou zde nezmiňujeme, pak se určitě podělte do komentářů níže.

Důležité je napsat frázi opravdu přesně tak, jak ji uvádíme výše. iMessage totiž neaktivují efekt, pokud napíšete třeba jen „Všechno nejlepší“ nebo když frázi doplníte ještě něčím dalším, jako například „Šťastný nový rok přeje Letem světem Applem.“ Efekty se aumaticky aktivují i v případě, když fráze napíšete anglicky – „Happy New Year“, “Happy Birthday“ nebo „Congrats“.

ios-10-imessage-efekty-fb

Dnes nejčtenější

.