Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Ananda
Ananda vám pomůže meditovat, soustředit se a především se pořádně zrelaxovat za pomocí progresivních binaurálních tónů a vysoce kvalitních mírumilovných zvuků. Jednoduše si dejte přestávku, ať už jste doma, v práci či v metru. Aplikace nabízí 4 binaurálních programů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1092971478 oldprice=“1,99€“]

Chronicle
Chtěli byste si vést deník, ale nechcete si ho vést na papíře? Chronicle vám vytrhne trn z paty, jelikož nabízí snadno použitelné uživatelské rozhraní a prostý design pro vaše každodenní psaní. Soustřeďte se na věci, na kterých záleží – na vás a vašich slovech. Vaše texty jsou okamžitě synchronizovány na všech vašich zařízeních.

[appbox appstore id648616205 oldprice=“2,99€“]

Pic Collage Jointer Grid
Vyjádření svých pocitů nikdy nebylo zábavnější než s Pic Collage Jointer Grid. Chcete sdílet se svými přáteli a blízkými mnoho fotek současně?  Aplikace nabízí velkou kolekci samolepek, rozvržení, filtrů a šablon. Můžete se pustit do zábavy.

[appbox appstore id601250528 oldprice=“2,99€“]

QUICKSTART
QUICKSTART generuje osobní tréninkové plány, které jsou založené na třech otázkách: Které vybavení na cvičení máte nyní k dispozici? Jak dlouho chcete cvičit? Jakou náročnost by měl trénink mít? Během okamžiku vám aplikace nabídne tréninkové plány, do kterých se můžete rovnou vrhnout.

[appbox appstore id838193960 oldprice=“3,99€“]

Live 2 Gif
Live 2 Gif vám umožní konvertovat Live Photos na GIFy a následně je editovat za pomocí užitečných nástrojů (rozdělte, ořízněte, přibližte, duplikujte, aplikujte efekt a mnoho dalšího). Editované Live Photos můžete ukládat v podobě videa i GIFu.

[appbox appstore id1132972650 oldprice=“1,99€“]

White Noise
Potřebujete si zlepšit spánek? Máte problém usnout? Letíte letadlem a potřebujete si dát rychlý power nap? White Noise nabízí ambientní zvuky okolního prostředí a pomůže vám relaxovat během dne i před spaním. White Noise je k dispozici i na Apple Watch.

[appbox appstore id289894882 oldprice=“0,99€“]

Protect Your SMS
Posílejte a přijímejte zabezpečené zprávy za pomocí této aplikace. Každý, kdo má přístup do vašeho zařízení si může pročíst celou historii vašich zpráv. Může si přečíst každou odeslanou i přijatou zprávu. Díky této aplikaci zjistíte, kdo se snažil pročíst si zprávy (uvidíte fotku obličeje). Zvolte si bezpečný bodový vzor pro přihlášení a máte vystaráno.

[appbox appstore id907363079 oldprice=“0,99€“]

Lifeline
Sám v zamrzlé pustině a nemá zdání o tom, jak se tam dostal. Ztracený dobrodruh má jedinou naději – komunikaci s vámi. Doveďte ho do bezpečí a pomozte mu najít jeho identitu v tomto napínavém příběhu o přežití. Každé vaše rozhodnutí silně ovlivní děj. Nalákat vás může také následující video. Aplikace je App of the Week, tedy na týden zdarma. Lifeline podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id1094429166 oldprice=“1,99€“]

apps iphone-apps-2

Dnes nejčtenější

.