Zavřít reklamu

Nová bezdrátová sluchátka z dílny Applu se začala opožděně před Vánoci dostávat ke svým prvním majitelům. Před zhruba týdnem se však začaly na internetu objevovat diskuze, ve kterých se řešil vcelku vážný problém. Někteří majitelé AirPods totiž zjistili, že se jim jejich krabička pro sluchátka nepřirozeně rychle vybíjí. Není jasné, kolik uživatelů tyto potíže s novými sluchátky má, ale podle reakcí se dá říct, že se jedná o velký počet.

Zatím se neví, zda se jedná pouze o softwarovou chybu a je zobrazován chybný stav baterie, nebo se pouzdro opravdu tak rychle vybíjí. Uživatelé na Redditu však tvrdí, že většině z nich pomohlo pouhé resetování a znovuspárování AirPods s iPhonem. Po provedení těchto úkonů se údajně stav vrátil relativně do normálu a sluchátka s krabičkou vydržela hrát přibližně 24 hodin, jak udává Apple.

Jak resetovat AirPods

  1. Otevřete krabičku, abyste viděli na malou LED uprostřed.
  2. Na zadní straně krabičky stiskněte a držte tlačítko přibližně 15 sekund.
  3. Během toho sledujte LED v krabičce. Po chvíli by měla párkrát zablikat žlutě a poté začít blikat opět bíle.
  4. V tuto chvíli se sluchátka resetovala a „zapomněla“ všechna spárovaná zařízení. Z toho důvodu je budete muset spárovat znovu.

Jak spárovat AirPods s kompatibilním zařízením od Applu

  1. Otevřete krabičku AirPods, když bliká LED bíle.
  2. Přibližte se s ní k zařízení.
  3. Počkejte, dokud na zařízení nevyskočí párovací obrazovka.
  4. Klikněte na Připojit.

Pokud chcete AirPods spárovat se zařízením od jiného výrobce, můžete tak učinit manuálně pomocí tohoto návodu. Po resetu by však už měli podle značného množství uživatelů problémy s rychle se vybíjející baterií zmizet. Pokud stále setrvávají a reset nepomohl, nezbývá nic jiného, než sluchátka reklamovat.

apple-airpods-fb

Dnes nejčtenější

.