Zavřít reklamu

Už na začátku tohoto týdne jsme vás informovali, že podle známého leakera Sonny Dickson dorazí první beta verze iOS 10.3 už příští týden v úterý 10. ledna. iOS 10.3 Beta 1 bude nejprve dostupný jen pro registrované vývojáře a později i pro všechny testery, kteří se chtějí podílet na vývoji systému jako Public Beta. Pokud tedy budete mít o testování zájem a ještě jste žádnou beta verzi iOS netestovali, pak se zaregistrujte přímo zde.

Podle Dicksona nabídne iOS 10.3 kromě jiných novinek hlavně nový „Theatre mode.“ Někteří podle názvu vydedukovali, že se bude jednat o režim, který aktivujete v kině/divadle a nebudou vám chodit žádná upozornění, telefon nebude vibrovat a nebude se ani zapínat displej, když vám někdo napíše. Ve výsledku by tak šlo jen o vylepšenou verzi režimu Nerušit, který všichni dobře známe.

Theatre mode ale bude pravděpodobně něco úplně jiného, lepšího a dlouhou dobu očekávaného. S mnohem větší pravděpodobností totiž půjde o vytoužený Dark Mode neboli tmavý režim, který téměř všechny prvky v systému přepne do černé. Že iOS 10 obsahuje skrytý Dark Mode se vědělo prakticky už od jeho vydání minulý rok v létě. Tmavý vzhled se vývojářům podařilo objevit pro několik systémových aplikací jako Zprávy, iTunes, Safari a také pro samotné Nastavení.

Proč Apple nepředstavil Dark Mode už v první verzi iOS 10, když je v systému již od začátku? Tohle je totiž přesně styl Applu v poslední době. Zajímavé a lákavé funkce si nechává na sekundární aktualizace. Vzpomeňme si například na minulý rok, když s iOS 9.3 přišel i režim Night Shift.

dark-mode-iphone-jailbreak-fb

Dnes nejčtenější

.