Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

PhoneBook
PhoneBook je aplikací, která se zaměřuje na spravování vašich kontaktů a umožní vám mít všechny kontakty hezky přehledné a snadno vyhledatelné. PhoneBook vám bleskurychle vyhledá duplikované kontakty, umožní zálohu vašich kontaktů, skupinové zprávy a emaily, možnost filtrovat kontakty a převést oblíbené kontakty přímo do oznamovacího centra.

[appbox appstore id946741869 oldprice=“1,99€“]

Planimeter
Planimeter je praktický nástroj, který vám pomůže změřit zvolenou oblast nebo vzdálenost. Aplikace vám umožní změřit cokoliv na satelitní mapě, např. trávníky, ploty, farmy, silnice, střechy a mnoho dalšího. Planimeter také dokáže změřit vzdálenost pro jízdy na kolo, golfové kurzy a závodní dráhy.

[appbox appstore id1137954697 oldprice=“0,99€“]

Photo Guard
Rádi si vaši přátelé či rodinní příslušníci půjčují váš iPhone? Většina lidí nechce, aby jim někdo nahlížel do fotoalb a prohlížel si jejich snímky. Pokud patříte mezi takové osoby, tak pro vás máme ideální řešení. V momentě, kdy se bude někdo snažit dostat se do vašich obrázků, tak ho automaticky aplikace vyfotí.

[appbox appstore id488125473 oldprice=“1,99€“]

Survivalpedia
Survivalpedia je praktickou aplikací, která obsahuje různé druhy příruček pro přežití a další užitečné informace. Můžete zde najít tisíce stránek a ilustrací  pro přežití v přírodě, první pomoci, parašutismu a uzlů či horolezectví, maskování, sebeobrany, vojenských operací a mnohem víc! Heslo této aplikace – buďte připraveni na cokoliv.

[appbox appstore id377726228 oldprice=“3,99€“]

Ananda
Ananda vám pomůže meditovat, soustředit se a především se pořádně zrelaxovat za pomocí progresivních binaurálních tónů a vysoce kvalitních mírumilovných zvuků. Jednoduše si dejte přestávku, ať už jste doma, v práci či v metru. Aplikace nabízí 13 binaurálních programů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id740204574 oldprice=“2,99€“]

Office Suite
Užitečná aplikace, která vám snadno umožní prohlížet, vytvářet, editovat, skenovat a spravovat veškeré dokumenty Microsoft Office na vašem iPadu i iPhonu. Dále aplikace nabízí možnost vytvářet hlasové poznámky, ručně psané poznámky, kreslit čmáranice, převádět soubory z/do vašeho Macu/počítače bezdrátově/přes USB. Office Suite vám samozřejmě umožní pracovat na vašich dokumentech i bez internetového připojení. Dokáže synchronizovat váš obsah přes Dropbox, Google Drive, Sky Drive apod. Tato aplikace vám ušetří mnoho práce.

[appbox appstore id949294923 oldprice=“4,99€“]

QR Scanner
Skenujte, dekódujte a vytvářejte QR kódy ve formě kontaktu, čistého textu, URL, telefonního čísla, sms zprávy, emailové adresy, emailové zprávy, události v kalendáři a mnoho dalšího.

[appbox appstore id550827263 oldprice=“4,99€“]

PDF Pro
Vytvářejte, pročítejte nebo opatřete poznámkami PDF dokumenty nebo konvertujte dokumenty (Word, Pages, PowerPoint a další) na PDF soubory na vašem iPhonu či iPadu. Lehce vkládejte text, razítka, obrázky, podpisy a sdílejte své dokumenty pomocí emailu či faxu.

[appbox appstore id983515343 oldprice=“3,99€“]

AllPass
AllPass je skvělou aplikací, která uchová v bezpečí všechny vaše nepostradatelné informace. Ukládejte si všechny vaše přihlašovací údaje, informace o kreditních kartách, soukromé poznámky, prostě cokoliv vás napadne. AllPass vám umožní přihlašovat se na různé webové stránky, aniž byste si museli pamatovat přihlašovací údaje či za vás automaticky vyplní údaje o kreditce, takže nemusíte nic vyplňovat.

[appbox appstore id416319402 oldprice=“2,99€“]

Spher
Uvítali byste aplikaci, která by obsahovala všechny sociální sítě? Výborně, jelikož Spher nabízí např. Instagram, Facebook, Pinterest, Linkedin, Twitter, YouTube a mnoho dalších.

[appbox appstore id1095567001 oldprice=“2,99€“]

Crimson Box
Jste otráveni z podobného vzhledu všech aplikacích, které se zaměřují na plnění úkolů? Vývojář této aplikace to měl velmi podobně a z toho důvodu se rozhodl, že vytvoří mnohem podmanivější uživatelské prostředí. Planeta Země je neustále pod vlnou meteoritů a lidská civilizace byla upozaděna. V této aplikaci mají vaše úkoly podobu meteorů, které padají z oblohy. Nejlepší na tom je, že v momentě, kdy je úkol dokončen, tak meteor vybuchne v podobě ohňostroje. Na druhou stranu, pokud úkol do daného limitu nesplníte, tak – uvidíte sami, co se stane :-).

[appbox appstore id1069271059 oldprice=“0,99€“]

CleanUp
Vaše kontakty jsou jedny z nejdůležitějších dat na vašem iPhonu. Bohužel se občas stává, že mohou být vaše kontakty nepřehledné a zduplikované. CleanUp vám pomůže sloučit duplikované kontakty a uchová vaše kontakty naprosto v bezpečí. Aplikace vám umožní odstranit duplikované soubory, spojit kontakty s podobnými jmény a propojit kontakty s duplikovaným číslem nebo emailem.

[appbox appstore id1006863584 oldprice=“0,99€“]

Simple Counter
Simple Counter je tou praktickou aplikací, která je zaměřená na počítání. Aplikace je skvělou pomůckou pro sledování vašich zvyků, počítání skóre a dalších důležitých věcí ve vašem životě. Stačí poklepat a přičtou se body. Posunutím doleva se zase odpočítává. Aplikace nabízí neomezený počet počítadel a mnoho dalších užitečných funkcí.

[appbox appstore id993429927 oldprice=“1,99€“]

BANG! 4th of July
Zahrajte si tuto zajímavou verzi BANG! s Georgem Washingtonem, Thomasem Jeffersonem, králem Jiřím III. a dalšími postavami americké války za nezávislost. BANG! je taktická hra, ve které má každý hráč odlišnou roli a cíl, ale role jsou tajné. První verze je pro iOS zařízení a druhá verze je pouze pro iPad.

Recenze uživatelů
,,Doporučuji!“
,,Doporučuju koupit plnou verzi – lehce přes 2 Eura. Online hraní ma zcela jiný rozměr a hra se stava mega zábavnou. 4 hvězdy za ty chyby co chtějí ještě doladit.“

[appbox appstore id444997715 oldprice=“3,99€“]

[appbox appstore id445002369 oldprice=“3,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 180 levelů a unikátní typy jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online.

Recenze uživatele:
,,Moc chytlavé”

[appbox appstore id937788787 oldprice=“1,99€“]

apps 1463498276-iphone-keyboard-apps

Dnes nejčtenější

.