Zavřít reklamu

O iPhonu 8 se spekuluje již několik měsíců, a to se jej dočkáme až za tři čtvrtě roku. Bylo tedy jen otázkou času, kdy se začnou objevovat první informace o dalším produktu, který Apple představuje společně se svými novými telefony. Ano, řeč je o Apple Watch, v tomto případě o jejich třetí generaci, která se bude s největší pravděpodobností označovat jako Series 3. S prvními informacemi o nadcházející generaci přišel čínský Economic Daily News, který částečně odhaluje to, co si pro nás Apple na podzim chystá. 

Nové Apple Watch Series 3 by měly dorazit v průběhu třetího kvartálu letošního roku. Předpokládá se, že stejně jako loni je Apple uvede po boku nových iPhonů. Hodinky budou vyráběny na Taiwanu, v továrně společnosti Quanta, stejně tak jako obě předchozí generace. Podle interních zdrojů právě ze společnosti Quanta, ovšem Series 3 nenabídnou žádné zásadnější novinky.

Hlavní změny se objeví uvnitř, kdy Series 3 dostanou zase o něco větší baterii a tradičně se zvedne výkon zabudovaného procesoru. Hlavním cílem pro tuto generaci je zlepšení výdrže baterie, vše ostatní bude jen bonus navíc. Nějakého zásadně předělaného designu či přítomnosti pokročilejších senzorů se údajně zatím nedočkáme. Společnost Quanta tyto informace logicky nechce komentovat a označuje je pouze za spekulace.

Apple Watch Gold FB

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.